TOBB ve TSO'dan eğitime destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) iş birliğiyle her yıl gerçekleştirilen eğitim yardımları kapsamında 700 adet kışlık bot alımı yapılarak, TSO Yönetimi tarafından okullara teslim edilmeye başlandı.

TOBB ve TSO'dan eğitime destek

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 170 okula 700 adet kışlık bot teslimi için okullara ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve beraberinde Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları M. İlker Yıldırım, Salim Cem Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ufuk ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere hazırlanan kışlık botları Bartın Borsa Ortaokulu Müdürü Muhammet Çevikbaş’a teslim ederek, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

 “Eğitim tüm dünyanın temel direğidir”

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık; “Ülkemizin ekonomik anlamda kalkınmasında eğitim büyük önem taşımakta. İleride ülkemizi emanet edeceğimizin çocuklarımızın iyi bir eğitim almasını sağlamak hepimizin ortak sorumluluğu. Bizler de bu sorumluluktan hareketle her yıl öğrencilerimize eğitim yardımında bulunuyoruz. Daha önceki yıl da pandemi nedeni ile uygulamaya konulan  uzaktan eğitim programı EBA' ya erişim sağlayamayan öğrencilerimize dağıtılmak üzere Odamız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkısı ile alınan 110 adet tablet bilgisayarı ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırmıştık. Şükürler olsun ki artık hayatımız olağan akışına girdi, çocuklarımız eğitimlerini okullarında alabiliyor. Yine önceki eğitim yardımlarında yaptığımız gibi bu yıl da İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle irtibata geçtik ve kışlık bot ihtiyacı olan öğrencilerimizi tespit ederek, 700 adet ihale usulü bot alımlarımız gerçekleştirdik. Kış bastırmadan Yönetim Kurulumuz ile Okullara dağıtımlarını yapıyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde camiamız ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası her zaman öğrencilerimizin ve eğitimin yanında olacaktır” dedi.

 Bot tesliminin ardından Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Borsa Ortaokulu Müzik sınıfını ziyaret ederek, Müzik Öğretmeni Turhan Akyüz’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.