TOBB, Kadın v Genç girişimiler kurulları seçimleri yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde odalar ve borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye'nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurullarında seçim tamamlandı.

TOBB, Kadın v Genç girişimiler kurulları seçimleri yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde odalar ve borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurullarında seçim tamamlandı. İl İcra Komitesi üyeliği adaylık başvuruları, 11 Ekim 2023 - 17 Ekim 2023 tarihleri arasında dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odasına teslim edildi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız’ın takibinde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda 19.10.2023 Perşembe günü 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşen seçim 19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 17:15 de sonuçlandı.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 7 üyenin katılımıyla gerçekleşmiş olup, yapılan seçim sonucunda; İcra Komitesi Asil Üyeleri Hüseyin Alp Akın, Alkım Tan, Hikmet Can Sayın, Erge Çakır ve Faik Alper Kanbur; İcra Komitesi Yedek Üyeleri; Bayram Dündar, Fatih Özay, Hakan Altan, Ferdi Çalıkoğlu ve Erhan Çalıkoğlu olarak seçilmiştir.

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 10 üyenin katılımıyla gerçekleşmiş olup, yapılan seçim sonucunda; İcra Komitesi Asil Üyeleri Mine Fırıncıoğlu, Aynur Göktepe Kaya, Dilek Yüksel, Tuba Karagöz ve Hilal Özsoy; İcra Komitesi yedek üyeleri; Türkan Aydın, Süheyla Balık, Semra Akyol, Benian Fırıncıoğlu Arslantürk ve Güzin Seher Pelenkoğlu olarak seçilmiştir.

Kurul tarafından İcra Komitesine seçilen üyeleri tebrik eden Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, kadın ve genç girişimciliğin önemine değinerek, “Bugün gerçekleştirilen seçimlerle göreve gelen kıymetli kadın ve genç girişimcilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.