TOBB'da Fırıncıoğlu-Hisarcıklıoğlu zirvesi

Gerçekleştirdikleri projeler ve faaliyetler ile her kesimden takdir toplayan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Mine Fırıncıoğlu başkanlığında en aktif dönemini yaşamaya devam ediyor. Bu kapsamda ziyaretlerine devam eden Fırıncıoğlu, TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Nurten Öztürk ile görüşme gerçekleştirdi.

TOBB'da Fırıncıoğlu-Hisarcıklıoğlu zirvesi

Bartın’da kadın girişimini içeren tüm mesleklere, işlere ve projelere maksimum destek vermeye özen gösteren Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu; hem gerçekleştirdiği projeler ile hem de sorunların çözümüne yönelik bürokrasi görüşmeleri ile çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bartın’ı temsilen; TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, OPET ve MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirilen Temiz Eller projesinin Antalya’da düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan Mine Fırıncıoğlu, TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Nurten Öztürk özel görüşme gerçekleştirerek, diğer illerin başkanları ile istişarelerde birlikte bulundu.

Bartın’daki kadın girişimcilik potansiyelinin geliştirilmesi, nitelikli hale getirilmesi ve kalkınmada ortak nokta olarak görülmesinin büyük önem taşıdığını belirten Mine Fırıncıoğlu; tüm özel sektör paydaşları, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde olacaklarını dile getirdi. TOBB Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu’na gelecek hedefleri ve mevcut durumları hakkında bilgiler veren Fırıncıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Sayın Öztürk’e ise; yıl içerisinde ilgili dönemlerde hayata geçirilmesi planlanan projelerden bahsetti. 81 İl başkanının katıldığı toplantıda, birçok il ile de proje bazlı ortak çalışmalar gerçekleştirmek için diğer katılımcı il başkanları ile istişareler yapan Fırıncıoğlu, ilimizdeki ihtiyaçları direkt olarak karşılayacak projelere imza atacaklarını ifade etti.

Bartın’a davet etti

Görüşmelerin ardından TOBB Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu’nu ve TOBB KGK Başkanı Sayın Öztürk’ü Bartın’a davet eden Fırıncıoğlu, yakın zamanda ziyaret edilme sözü aldı.