TGF'den Karaman'a üst düzey ziyaret

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, TGF Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ile Adana ve Çukurova Gazeteciler Derneği Tekirdağ Gazeteciler Derneği ve Zonguldak Gazeteciler Derneği Başkanlarıyla birlikte Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı ve Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TGF'den Karaman'a üst düzey ziyaret

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı ve Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette  TGF Genel Başkan Vekili Adana ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TGF Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi Işıksal, TGF Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Zonguldak Gazeteciler Derneği Başkanı Derya Akbıyık da yer aldı.

Sohbet havasındaki ziyarette Genel Başkan Karaca, Nihal Karaman’a Gazeteciler Derneği Başkanı olarak yeni görevinde başarılar diledi. Bir kadın meslektaşlarının dernek başkanı olmasından ayrı mutluluk duyduklarını ifade eden Karaca, Bartın Gazeteciler Derneğinin ve derneğe üye olsun ya da olmasın Bartın’daki tüm meslektaşlarının her zaman yanında ve destekçisi olduklarını söyledi. Gazeteciler olarak basın camiasının özellikle de yerel basının hem meslek etiği hem de ekonomik şartlar dolayısıyla zor zamanlardan geçtiklerini dile getiren Yılmaz Karaca, bu zamanlarda federasyon olarak kendilerine bağlı gazeteciler dernekleri arasında birlik ve beraberliğin her zamankinden daha önemli olduğunu kaydetti.

Diğer dernek başkanları da hangi ilde olursa olsun gazeteciler ve dernekler arasındaki dayanışmaya her zamankinden daha çok önem verdiklerini, yaşanan sıkıntıların ve sorunları ancak el ele verilerek aşılabileceğini ifade etti. Bu anlamda sağlıklı bir iletişime çok önem verdiklerini belirten dernek başkanları, Bartın Gazeteciler Derneğinin de her zaman yanında olduklarını söyledi.

Genel Başkan Karaca’ya ve diğer dernek başkanlarına ziyaretleri için teşekkür eden Nihal Karaman ise Bartın’daki meslektaşlarının desteğiyle kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ve bir dernek başkanı olarak her platformda onların sesi olacağını söyledi.