Temsili Askerlik töreni gerçekleşti

Vali Arslan, Temsili Askerlik Töreninde Özel Gençlerimizin Mutluluğuna Ortak Oldu  Bartın Deniz ve Garnizon Komutanlığınca Engelliler Haftası münasebetiyle özel gereksinimli gençlerimiz için Temsili Askerlik Töreni düzenlendi.

Temsili Askerlik töreni gerçekleşti

 

Bartın Deniz Komutanlığı Boğaz Kışlasında düzenlenen törene Valimiz Dr. Nurtaç Arslan, Garnizon Komutanı, Belediye Başkan Vekili, Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyonu Başkanı, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı, il müdürleri, engelli vatandaşlarımız ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende özel gençlerimiz yemin ettiler.

Garnizon Komutanı Dz.Kd.Alb. Erkan Şahin’in konuşmasından sonra kürsüye gelen Vali Arslan, temsili askerlik yapan özel gençlerimizin heyecanlarına ortak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek millet olarak vatanımıza duyulan sevginin en güzel örneğini özel gençlerimizin ve ailelerimizin gözlerinde görmekten ve bu sevgiye hepimizin şahit olmasından dolayı büyük gurur duyduğunu belirtti. Bu özel töreni tertip eden komutanlarımıza da ayrıca teşekkür eden Vali Arslan, genç kardeşlerimize bir ömür boyu aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi.

Vali Arslan ve ilimizin diğer protokol üyeleri tarafından özel bireylerimize terhis belgelerinin verilmesi ve silah sergisinin gezilmesi ile tören sona erdi.