'Türkiye Şehitlerini Anıyor'

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Bartın Valiliği koordinasyonunda Garnizon Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 'Önce Vatan' temalı 'Türkiye Şehitlerini Anıyor' programı düzenlendi.

'Türkiye Şehitlerini Anıyor'

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Bartın Valiliği koordinasyonunda Garnizon Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “Önce Vatan” temalı “Türkiye Şehitlerini Anıyor” programı düzenlendi. Kültür Merkezinde düzenlenen programa Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Erkan Şahin, Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, kurum amirleri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar  katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program Emekli Öğ. Kd. Albay Erhan Altunok'un biyografisinin okunması, video gösterimi ve Emekli Öğ. Kd. Albay Altunok tarafından “Türkiye Şehitlerini Anıyor” programının sunumu ile devam etti.

Ardından Emekli Öğ. Kd. Albay Altunok’a hediyesini takdim eden Vali Arslan, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla andı.