Tek amacımız hizmet etmek

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Halk Buluşmaları kapsamında Orta Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda Frıncıoğlu, 'Bizler sizlerin ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak için gayret gösteriyoruz. Çünkü tek amacımız hizmet etmek' dedi.

Tek amacımız hizmet etmek

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu geçtiğimiz gün Hendekyanında Orta Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.  Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda Başkan Fırıncıoğlu, mahalle

sakinlerine belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, görüş ve önerilerini dinledi. Vatandaşların

taleplerini not alan Başkan Fırıncıoğlu, iletilen taleplerin çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat

verdi. Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Halk Buluşmalarımıza devam

ediyoruz. Orta Mahalle’de vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hemşehrilerimizin talep ve önerilerini

dinledik, hayır dualarını aldık. Bizler de onların ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak,

taleplerini karşılamak için gayret gösteriyoruz. Çünkü tek amacımız hizmet etmek. Toplantıya katılım

sağlayan bütün birim müdürlerimiz, vatandaşların taleplerini yerine getirmek için var gücüyle

çalışacaklar, taleplere çözüm üretecekler. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 “Vizyon projeleri el birliğiyle hayata geçireceğiz”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Esnaf Odalarını

ziyaret etti. Başkan Fırıncıoğlu, sırasıyla Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı ve Bartın

Madeni Eşya Sanatkârları Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz’i, Bartın Şoförler ve Otomobilciler

Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun’u, Bartın Bakkallar Bayiler Esnaf Odası Başkanı Barış Özkan’ı, Bartın

Marangozlar Mobilyacılar Çekiciler İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Bartın Esnaf

Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Yaşar Bakkal’ı, Türkiye Emekliler Derneği

Bartın Şubesi Başkanı Ali Kalaycı’yı, Bartın Terziler Odası Başkanı Hulusi Kaymakçı’yı, Sınırlı Sorumlu

Bartın Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Mert ve Şoför esnafını ziyaret ederek, talep

ve önerilerini dinledi. Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı; “Bartın

Belediyesi olarak, yerel yönetimler olarak derneklerimiz ve odalarımızla birlikte varız. Onlar güçlü

olunca bizde güçlü oluruz. Birbirimizin hem partneri hem de paydaşıyız. Bu anlamda birlik ve

beraberlik çok önemli. El birliğiyle şehrimize hizmet ediyoruz. İstişare kültürü çerçevesinde her zaman

düşüncelerini dinliyoruz. Dinlemeye de devam ediyoruz. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.

Vizyon projeleri el birliğiyle hayata geçireceğiz.”

Fırıncıoğlu Projelerini Anlattı

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Organize

Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan fabrikalara yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Fırıncıoğlu, Organize Sanayi Bölgesi’nde program kapsamında Rİ-SAN Tekstil Orman Ürünleri ve Gıda İth. İhr. San. Ltd. Şti., Reymer

Tekstil, My-Sen Tekstil, Ertaç Tekstil’i ziyaret etti. Fabrika ziyaretleri sırasında personellerle selamlaşarak sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Rİ-SAN Tekstil Orman Ürünleri ve Gıda İth. İhr. San. Ltd. Şti. Sahipleri Sayın Ümit Savcı ve Sayın İlyas Savcı, Reymer Tekstil Sahipleri Sayın Aslan Aydın ve Sayın Reyhan Pekdiker, My-Sen Tekstil Sahibi Sayın Ramazan Memi, Ayme Tekstil Sahipleri Sayın Hasan Aydın-Sayın Ömer Aydın, Ertaç Tekstil Sahibi Sayın Tuncay Büyükyiğit ve çalışanlarını ziyaret ettik. Ziyaretimizde projelerimizden bahsederek, destek istedik. Yakın ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür

ediyorum” dedi.

Başkan belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Şube Başkanları ve Üyeleri ile bir araya geldi. Sendika üyeleriyle sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu; “Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Şube Başkanları ile bir araya geldik. İhtiyaçlara göre fikir alışverişinde bulunduk. Belediye çalışmalarıyla ilgili kıymetli düşünceleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal belediyeciliğin en önemli örneği: “Engelsiz Sanat Evi”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi’nde eğitim gören özel gereksinimli çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Başkan Fırıncıoğlu, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri için büyük önem taşıyan Engelsiz Sanat Evi'nin Sosyal belediyeciliğin en önemli projelerinden birisi olduğunu belirtti.

“Her Zaman Olduğu Gibi Onların Yanındayız”

 “ Belediyemiz Engelsiz Sanat Evi’nde eğitim gören özel gereksinimli çocuklarımız ve aileleri ile bir araya geldik.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu; Her zaman olduğu gibi onların yanındayız. Özel eğitim gereken vatandaşlarımızın ve ailelerinin hayatlarına katkı sunabilmek bizlerin en önemli görevleri arasında. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde Bartın’a katkı sağlamaya çalışıyoruz. Böylesine önemli eğitim yuvamızda görev alan tüm çalışanlarımıza kolaylık diliyorum” dedi.

İnkumu plajı’nda temizlik

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İnkum plajında  hummalı bir çalışma başlattı.  Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İnkumu Plajı’nda  dalgaların biriktirdiği ağaç parçaları, yosun ve diğer atıkları temizleme çalışması gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Mavi Bayrak almış İnkumu Plajını temiz tutmakla ilgili üzerimize ne düşerse yapmaya çalışıyoruz. Bartın’ımıza yakışır hale getirmek için  elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından plajımızı temizleme çalışması gerçekleştirdik. Emeği geçen personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

“Araç ve yaya güvenliğini sağlamış olacağız”

Bartın  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sıcak asfalt serimi ve üstyapı çalışmalarını tamamladığı Bülent Ecevit Bulvarı’nda trafik güvenliğini sağlamak adına çizgi çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalar hakkında değerlendirme yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “ Bülent Ecevit Bulvarında 8.500 m2’lik alanda gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarının ardından yol çizgi çalışmasına başladık. Yol çizgileri, trafik akışını düzenlemek ve sürücülerimizin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak açısından büyük öneme sahiptir. Bu çalışmalarımız, sürücülerimizin doğru şeritleri kullanmalarını ve trafik kurallarına uygun bir şekilde ilerlemelerini kolaylaştıracak. Kısa sürede bu çalışmamızı da tamamlayarak araç ve yaya güvenliğini de sağlamış olacağız” dedi.

“Gelenekten Geleceğe” Camaltı Naht Sergisi

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği “Gelenekten Geleceğe” Camaltı Naht Sergisi 22 Şubat Perşembe günü saat 17.00’da açılıyor.  Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirilen “Gelenekten Geleceğe” Camaltı Naht Sergisi 22 Şubat Perşembe günü Yalı Yaşam Merkezi Belediye Sanat Galerisi’nde değerli sanatsever halkımızın beğenisine sunulacak. Sergimiz 12 gün sürecek olup tüm sanatsever halkımızı davet ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Fırıncıoğlu “Site sakinleri ile buluştu”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,  ABA ve Başarkon Sitesi sakinlerine ziyaret gerçekleştirdi.  Gerçekleşen toplantılarda belediye çalışmaları ve planlanan projeler hakkında bilgiler veren Başkan Fırıncıoğlu, katılım sağlayan vatandaşlara değerli fikirleri için teşekkür etti. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu; “Sevgili dostlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Daha güzel bir gelecek için çalışma kararlılığımızı ve dayanışmamızı pekiştirmek amacıyla vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın desteği ve katkılarıyla, şehrimizi daha yaşanabilir, daha güvenli bir yer haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her birinin fikirleri ve önerileri bizim için önemli. Birlikte, daha güzel günler için el ele vermeye devam edeceğiz. Katılım sağlayan herkese ve ABA Sitesi ve Başarkon Sitesi sakinlerine misafirperverlikler için teşekkür ediyorum” dedi.

 

9. halk dansları şöleni düzenlendi

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Bartın Belediyesi 9. Halk Dansları Şöleni düzenlendi. Başkan, “Büyük emekleri olan Halk Dansları Hocamız Sayın Orhan Doğan’a ve gönüllülük esasıyla halk dansları ekibimizde yer alan tüm dansçı dostlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.  Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalarını şölen programı ile taçlandırdı. 2 gün süren şölende 280 dansçı ile 11 gurup performanslarıyla Anadolu’nun dört bir yanından esintiler taşıyan dans motiflerini, yeni koreografiler eşliğinde sergiledi. Dans şöleni ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalarını şölen programı ile taçlandırıyor. Bartın Belediyesi 9. Halk Dansları Şöleni adı altında organize ettiğimiz programda 280 dansçı ile 11 gurup performanslarıyla Anadolu’nun dört bir yanından esintiler taşıyan dans motiflerini, yeni koreografiler eşliğinde sergiledi. 2 gün süren şölen programının hazırlanmasında büyük emekleri olan Halk Dansları Hocamız Sayın Orhan Doğan’a ve gönüllülük esasıyla halk dansları ekibimizde yer alan tüm dansçı dostlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.