Takıma taze kan

Antalya kapında ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Bartınspor, takıma ilave taze kan ekledi. Devre arasındaki transfer sürecini iyi değerlendirmek isteyen Martı, geçen sezon Keppez Belediyespor'u şampiyonluğa taşıyan kanat oyuncusu Kemal Bolat ile genç ve tecrübeli file bekçisi Asil Kaan Güler ile anlaştı. İkinci yarı Bartınspor'un kalesini yine geçen sezon Gaziantep Ankasspor'u play-off'lara taşımayı başaran Asil Kaan koruyacak.

Takıma taze kan

Sezonun ilk yarısı grubunda 5. Sırada tamamlayan ancak lider dahil en yakın rakipleri arasında çok fazla puan farkı bulunmayan Bartınspor, şampiyonluk yarışında en güçlü rakiplerden biri olmayı sürdürdü. İlk yarının son haftasında evinde Kavaklıdere’yle oynadığı maçta mucizevi bir şekilde berabere kalmayı başaran kırmızı-siyahlılar, grubunun en iddialı takımları Kastamonu Özel İdare ve Karabük İdmanyurdu rakiplerine yenilince liderliği kıl payı kaçırdı. Ancak ligi, ikinci yarı da sıfırdan başlatmayı da başardı.

İkinci yarı seyirci ve iç saha avantajı

Liderler 2, en yakın rakibiyle de arasında 1 puan fark bulunan Martı, her ne kadar grubunda 5. Sırada bulunsa da rakiplerine göre  ikinci yarı daha avantajlı konumda. Çünkü Bartınspor, ligin ikinci yarısının ilk 8 haftasında 5 maçı evinde oynayacak. İç saha ve seyirci avantajını iyi değerlendirmek isteyen takım, bunu da göz önünde bulundurarak bir taraftan Antalya’daki kampta devre hazırlıklarını sürdürüyor bir taraftan da devre arasındaki transfer sürecini iyi değerlendirmeye çalışıyor.

Kanata Kemal Bolat takviyesi

Kaleci İhsan Turgut Kirveli, defansta Abdullah Keleş ve orta sahada Cengin Argüç Argın’la yolları ayıran Bartınspor, hem bu mevkilerin yerini dolduruyor  hem de eksik gördüğü mevkilere takviye yapıyor. Kulüp bu anlamda geçen sezon oynadığı takımları  şampiyonluğa taşıyan iki önemli isimle anlaştı. Kanata takviye yapan Martı, sezonun ilk yarısında  Burhaniyespor forması giyen 25 yaşındaki Kemal Bolat ile anlaştı.

10 maça çıkıp 2 gol attı

Kepez Belediyespor’da şampiyonluk yaşayan Bolat, Antalyaspor alt yapısında başladı ve sırayla Manavgatspor, Kemerspor, Kozan Belediyespor, Fatsa Belediyespor formalarını terletti. İlk yarıda Burhaniyespor forması giyen Kemal,  10 maça çıktı ve bu maçlarda  2 gol atmayı başaran bir isim. Kemal, ikinci yarı ise Bartınspor’un şampiyonluğu için mücadele edecek.

Kalemiz Asil Kaan Güler’e emanet

Bartınspor, İhsan’ın gidişiyle filesindeki boşluğu doldurmakta da gecikmedi. İnce eleyip sık dokuyan kulüp yine Kemal gibi geçen sezon formasını giydiği Gaziantep Ankasspor’u plaf-off’a taşıyan Asil Kaan Güler’e ikinci yarı kalesini emanet etti. 16 maçta sadece 4 gol yiyerek kalitesini ortaya koyan Asil Kaan, genç ve tecrübeli bir file bekçisi. 28 yaşındaki Asil Kaan, kariyerinde 5 sezon boyunca Denizlispor Kızılcabölük, Vanspor ve Bucaspor formalarını da giydi. İlk yarıda Manavgatspor’un kalesini koruyan Asil Kaan, sezona kırmızı-siyah formayı giyerek devam edecek.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen Bartınspor, ikinci yarı iç saha maçlarını Ömertepesi’nde oynayacak.

 

 

 

 

 

Takıma taze kan
Takıma taze kan
Takıma taze kan