'Süt Hijyeni, Süt Sığırcılığı Sağım Hijyeni ve Sanitasyon' paneli

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı, çiftçi eğitim ve yayım faaliyetleri kapsamında Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde 'Süt Hijyeni, Süt Sığırcılığı Sağım Hijyeni ve Sanitasyon' paneli düzenledi. 

'Süt Hijyeni, Süt Sığırcılığı Sağım Hijyeni ve Sanitasyon' paneli

Panele, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Ali Gül, Proje Geliştirme ve Altyapı Daire Başkanı Ahmet Özden, İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, kurum personeli ve çiftçiler katıldı. 

Muhammet Civan

İl Tarım ve Orman  Müdürlüğü Gıda Mühendisi Vildan Gençer tarafından “Süt Hijyeni" ve Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Baştan tarafından “Sağım Hijyeni ve Mastitisler" konularında yapılan sunum gerçekleşti. Ardından  kürsüye gelen Bartın Valisi Arslan, “Tüketici sağlığını güvence altına almak adına verimli bir panel olduğunu belirterek panelin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.  Panel katılımcılar tarafından çiftçilerimize katılım belgeleri ve hijyen paketlerinin verilmesiyle sona erdi.