Spor Toto ile protokol

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk'ü ziyaret eden AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Valisi Nurtaç Arslan ve Bartın İl Gençlik ve Spor Müdürü Halil Akkaş Bartın'da yapılacak spor tesisleri için protokol imzaladı. Heyet, Bartın'da ödenek aktarıldığı duyurdu.

Spor Toto ile protokol

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, ve beraberinde Bartın İl Gençlik ve Spor Müdürü Halil Akkaş Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk'ü ziyaret etti. Bartın’da yapılması planlanan spor yatırımlarının görüşüldüğü ziyarette Spor Toto ile protokol imzalandı.  Protokol kapsamında, Köksal Toptan Anadolu Lisesi Spor Salonuna PVC Zemin Kaplama Yapımı, Kumluca Beldesi Aydınlatmalı Halı Saha Yapımı, Kozcağız Spor Salonuna PVC Zemin Kaplama Yapımı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesine Sentetik Futbol Sahası Yapımı gerçekleştirilecek.

Aldatmaz: “Neye ihtiyaç varsa yapmaya devam edeceğiz”

Ziyaretle ilgili bilgiler veren AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz gençlik ve spor alanında yatırımlara ihtiyaç oldukça devam edileceğini dile getirerek; “Spor Toto Başkanlığımız ile imzaladığımız protokol ile Köksal Toptan Anadolu Lisesi ve Kozcağız Spor salonu zemin kaplaması yenilemesi, Kumluca Beldemize ve Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesine 25 metre-50 metre ebatlarında halı saha yapılacak. Hemşerilerimizin özellikle gençlerimizin sporla iç içe sağlıklı ve sosyal bir hayat sürdürebilmeleri için ne gerekiyorsa neye ihtiyaç varsa yapmaya devam edeceğiz." Dedi.

Milletvekili Aldatmaz açıklamasının devamında, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a teşekkürlerini de iletti.