Sokak hayvanları için yeni yuva

Yerel seçimlere artık sayılı saatlerde Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu, projelerini açıklamaya devam ediyor. 35 proje duyuran Fırıncıoğlu, bu projelerin birliğin gücüyle hayata geçirileceğini ifade etti.

Sokak hayvanları için yeni yuva

Bu projeler arasında yer alan “Sokak Hayvanları İçin Yeni Bir Yuva Geliyor” ve “Evcil Hayvanlar Oyun Parkı” projelerinin de büyük önem taşıdığını belirten Başkan Adayı Fırıncıoğlu, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimde Bartın halkının teveccüh göstermesi halinde bu vizyon projelerin bir bir hayata geçirileceğinin sözünü verdi.

“Bartın’a Yeni Bir Barınak Kazandıracağız”

Projelerin detaylarıyla ilgili bilgi veren Fırıncıoğlu, şunları söyledi:

 “Bartın Belediyesi olarak, şehrimizdeki sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak ve onların yaşamlarını daha iyi hale getirmek amacıyla yeni bir proje başlatacağız. Bin sokak hayvanı kapasiteli modern bir barınak yaparak, bu canların sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlayacağız. Bu projeyle, sokak hayvanlarına daha etkin ve kalıcı bir çözüm sunmayı hedefliyoruz. Bartın Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı Projesi, şehrimizin sokak hayvanlarına daha iyi bir yaşam sunma çabalarının bir parçasıdır. Bu projeyle, hayvan dostu bir şehir olmanın gerekliliklerini yerine getirerek, sokak hayvanlarının refahını artırmayı ve onlara daha iyi bir gelecek sağlamayı hedefliyoruz. Bartın Belediyesi olarak, sokak hayvanlarının yaşamlarını iyileştirmek ve onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Sizleri de bu önemli projeye destek olmaya ve sokak hayvanlarının sesi olmaya davet ediyoruz. Şehrimizin uygun yerlerine koyacağımız Mama-matikler ile hayvan dostlarımızın her zaman yanında olmaya devem edeceğiz.

“Evcil Hayvanlar Oyun Parkı Yapacağız”

"Evcil Hayvanlar Oyun Parkı" adını taşıyan bu projeyle, sahipleri tarafından bakımları üstlenilen kedi, köpek gibi evcil hayvanlarımızın keyifli vakit geçirebileceği, oyun parkurlarının yer aldığı özel bir alan oluşturacağız. Projemiz kapsamında, evcil hayvanlarımızın enerjisini atabilecekleri ve eğlenebilecekleri çeşitli oyun parkurları oluşturulacak. Köpekler için tünel ve engel parkurları, kediler için tırmanma alanları ve oyuncaklar gibi çeşitli ekipmanlarla dolu bir oyun ortamı sunulacak. Evcil Hayvanlar Oyun Parkı, sağlıklı ve güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak için özel olarak tasarlanacak. Her gün düzenli olarak temizlenerek, hijyen standartlarına uygun şekilde bakımı yapılacak ve evcil hayvanların sağlıklı bir şekilde vakit geçirmesi sağlanacak.”

Bartın’a Kongre ve Nikah Salonu

Yeni dönem projeleri arasında yer alan “Bartın Belediyesi Kongre ve Nikah Salonu” projesi ile ilgili de açıklama yapan Fırıncıoğlu, “Bartın Belediyesi olarak kongre merkezi, nikah salonu ve çok amaçlı bir binayı bir araya getiren modern bir tesis inşa edeceğiz. Bu yeni ve özel merkez, şehrimizin her türlü etkinliğine, toplantısına ve özel gününe ev sahipliği yapacak. Modern Kongre Merkezi, şık nikah salonu ve çok amaçlı binadan oluşan bu projemizde son teknolojiyle donatılmış geniş salonlarımızda kongreler, seminerler, konferanslar ve diğer etkinlikler için ideal bir ortam sunacağız. Romantik ve zarif bir atmosferde düğünlerinizi gerçekleştirebileceğiniz özel bir nikah salonuna sahip olacağız. İnşallah bu projeleri gerçekleştirerek, şehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. 31 Mart’ta yapılacak olan seçim şehrimize vizyon projeleri kazandırtabilmemiz adına büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızın teveccüh göstermesi halinde birliğin gücüyle Bartın’ı geliştirmeye ve değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Gecen’e Mesire Alanı

 “Gecen Mahallesi Mesire Alanı Projesi hakkında da konuşan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

 “Bartın Belediyesi olarak, doğayla iç içe, huzurlu ve keyifli bir ortam sunmak amacıyla Gecen Mahallesi'nde yeni bir proje başlatacağız. Gecen Mahallesi'nde belirlenen bölümde yapılacak mesire alanı çalışması ile şehrimizin güzelliklerini daha yakından keşfetme fırsatı sunacak. Doğal dokusuyla göz kamaştıran bu bölge, artık şehrimizin yeni nefes alma noktası olacak.

“Açık Hava Dinlenme Alanları Oluşturulacak”

Projemiz kapsamında, Gecen Mahallesi'nin muhteşem doğal güzelliklerini koruyarak, ziyaretçilere dinlenme ve piknik yapma imkanı sunacak açık hava dinlenme alanları oluşturulacak. Yeşilin ve mavinin buluştuğu bu noktalarda, şehir stresinden uzaklaşıp huzurlu bir zaman geçirebileceksiniz. Ailelerin ve çocukların keyifli vakit geçirebileceği oyun alanları ve parklar tasarlanacak.

“Yeni Dönemde Bu Çalışmayı Yapmak İstiyoruz”

Çocuklarımızın güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayacak bu alanlar, mahalle atmosferini daha da renklendirecek. İnşallah yeni dönemde halkımız teveccüh gösterirse bu çalışmayı yapmak istiyoruz. Bu çalışmaları birliğin gücüyle başaracağız. Birlikte başaracağız”

Sokak hayvanları için yeni yuva
Sokak hayvanları için yeni yuva
Sokak hayvanları için yeni yuva
Sokak hayvanları için yeni yuva