SMMMO'dan TSO'ya ziyaret

Bartın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMMO) Odası Başkanlığı görevine seçilen Tuncay Maden, Başkan Yardımcısı Harun Atay, Sayman Üye Hasan Güner, Koordinatör Üye Bahar Çelebi ve Oda Genel Sekreteri Cihat Bilgin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'ı makamında ziyaret etti.

SMMMO'dan TSO'ya ziyaret

Mevzuat değişiklikleri hakkında bilgilendirme yapan SMMMO Başkanı Tuncay Maden değişikliklerin tüm TSO üyelerini ve esnafı yakından ilgilendirdiğini ve bu konuda bilgilendirme yapılması gerektiğini belirtti. Muhasebecilerin önemli görevler üstlendiğini belirten TSO Başkanı Halil Balık, "Muhasebecilerimiz, vergisini ödeyen vatandaşımızla devletimiz arasında köprü vazifesi görmektedir. Gerçekten emek veriyorlar. Verdikleri emek maddiyatla ölçülecek şekilde değil. Nedeni ise şirketlerimizin bütün yükünü muhasebecilerimiz üstleniyor. Oda olarak kendilerine destek olabilmek adına şirket kuruluşları ve evrak yoğunluğunu da dikkate alarak 2021 yılında iki adet Bilgisayar ve yazıcının bulunduğu bilişim odasını hizmetlerine sunduk. Muhasebecilerimiz ve üyelerimiz burada işlemlerini kolayca yapmaktalar. Ayrıca mevzuatta yapılan değişikliklerin de oda üyelerimizin bilgilenmesi ve mağduriyet yaşamaması adına toplantılar için gerekli organizasyon ve çalışmalara en kısa sürede başlanacak” dedi.

Balık ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni göreve gelen Tuncay Maden’e ve yönetimine başarılar diledi.