SGK'dan TSO'ya ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel ve beraberindekiler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'ı makamında ziyaret etti.

SGK'dan TSO'ya ziyaret

Gerçekleştirilen ziyarette SGK İl Müdürü Çengel kayıt dışı istihdam ve yabancı uyruklu çalışanlarla ilgili, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık’a bilgiler verdi.

Kayıt dışı istihdam ve yabancı uyruklu çalışanlar ilgili bilgilendirme yapan SGK İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel, denetimler kapsamında işverenlerin mağduriyet yaşamaması, cezalara maruz kalmaması için bilgilendirme çalışmalarının ve iş yeri ziyaretlerin devam ettiğini ifade etti. 

Oda üyelerinin SGK ile yaşadığı sorun ve talepleri Müdür Çengel’e aktaran Başkan Balık, "SGK il müdürümüze ve beraberindekilere Odamıza yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. SGK bizim en önemli paydaşlarımızdan. İl müdürümüz ile devamlı istişare halindeyiz. Sağ olsun üyelerimizin kurumları ile yaşadığı bir sorun olduğunda çözümü noktasında gayret gösteriyor. İşçi ve işverenlerin hakları konusunda bizleri her daim bilgilendiriyorlar. Değerli müdürümüze ve beraberindekilere bizlere ve üyelerimize gösterdikleri ilgi alakadan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel’e Bağkur Servis Şefi Mehmet Şimşek, İşveren Memuru Gülseren Özcan ile SGK Denetmeni Özlem Yüksel eşlik etti.