Sevilmiş ve Kömeç kabri başında anıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve parti teşkilatı ile birlikte kendisinin de içinde bulunduğu minibüsün devrilmesi sonucu 3 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sevilmiş'in mezarlarını ziyaret etti.

Sevilmiş ve Kömeç kabri başında anıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve parti teşkilatı ile birlikte kendisinin de içinde bulunduğu minibüsün devrilmesi sonucu 3 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sevilmiş’in mezarlarını ziyaret etti. Ölüm yıldönümlerinde gerçekleştirilen kabir ziyaretlerinde Kur’an’ı Kerim Tilaveti okunarak, dua edildi.

“Mekanları Cennet Olsun”

Allah’tan rahmet dileyen Başkan Akın, kabir ziyaretleri sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı; “3 Ekim 2021 Pazar günü Milliyetçi Hareket Partimizin Ankara’da düzenlenen Bölge İstişare Toplantısı’na katılmak üzere yola çıktıktan kısa bir süre sonra geçirmiş olduğumuz trafik kazasında hayatını kaybeden değerli dostum, Belediye Başkan Yardımcım Merhum Ahmet Kömeç ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz değerli kardeşim Merhum Murat Sevilmiş’i ölüm yıldönümünde kabrini ziyaret ederek, dua ettik. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun” dedi.