Sefai Albayrak güven tazeledi

Diyanet-Sen Bartın Şubesi, olağan genel kurulunu yaptı. Genel kuruldaki seçimlerde yeniden Şube Başkanı seçilen Sefai Albayrak 'Bizlere bırakılan mirasa sımsıkı sarılarak yolumuza ilk günkü heyecanla devam edeceğiz' dedi.

Sefai Albayrak güven tazeledi

Diyanet-Sen Bartın şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu, yoğun katılım altında Bartın Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede tek liste olarak seçime giren mevcut Başkan Sefai Albayrak yine yeniden başkanlık görevine seçildi.

Kongreye, Diyanet-Sen Genel Sekreteri Hacıbey Özkan, Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Şaban Şengel, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ali Solak, Tarım ve Orman İl Müdürü Yasin  Önder, Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Bartın İl Temsilcisi Muhammet Akça, Diyanet-Sen Karabük Şube Başkanı Fazlı Özçelik ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların il temsilcileri katılım sağladı.

Albayrak: “Emek verenlere teşekkür ediyorum

“Sizlere hizmet gayesi ile yola çıktık, bu yolda destekçilerimiz sizlersiniz” diyen Başkan Albayrak sözlerine şu ifadelerle devam etti:

“Sayın Divan Kıymetli dava arkadaşlarım, Sendikamızın kuruluşunda din görevlilerinin sendikal örgütlenme hakkını elde etmesinde öncülük yapan, fikirleriyle tavrıyla yolumuzu aydınlatan, merhum genel başkanımız, Avukat Ahmet Yıldız'ı rahmetle ve minnetle anıyorum. Bizlere bıraktığı mirasa sımsıkı sarılarak yolumuza ilk günkü heyecanla devam ediyoruz. Bu kutlu mücadeleye değer katanlara emek verenlere teşekkür ediyorum. Dünya hayatın tamamlamış olanlara rahmet, yaşayanlara ömrü saadetler diliyorum. Dilinde dua, özünde Diyanetsen sevdası olan, her bir üyemize teşekkür ediyorum.

“Bartın’da üye sayımız 586’ya çıktı”

Diyanetsen Bartın şube yönetimi olarak, sizlere hizmet gayesi ile yola çıktık, bu yolda destekçilerimiz sizlersiniz yardımcımız yüce Allah tır. Yeni bir heyecanla yeni bir vizyonla yola çıkıyoruz, bizler sizlerden aldığımız güçle, profesyonel çalışma ile bütün arkadaşlarımızı kucakladık, kucaklamaya devam edeceğiz. Doğruluk, dürüstlük, samimiyet, birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ilkelerini kendimize şiar edindik, edinmeye devam edeceğiz. Düsturumuz ilk çıkıştaki sloganımız ‘Sen üye değilsen biz bir eksiğizdir’ 3 Kasım 2018 de 383 üye sayısıyla devraldığımız Diyanet Sen’i ilimiz Bartın’da 586 sayısına çıkarmanın onurunu gururunu yaşıyoruz. İstişare ve ekip ruhuyla çalıştığımız yönetim kuruluma, ilçe başkanlarıma, kadın kollarımıza, destek veren değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.

“Takdir ve desteği siz kıymetli delegasyona bırakıyor…”

Sendikamızın duayeni hafızası, diyanetsen genel sekreterimiz Hacıbey Özkan başkanım aramızda yılların birikimi ve tecrübelerinden istifade etme adına sözlerimi bitirmek istiyorum. Diyanet Bartın Şubemizin 4’üncü olağan genel kurul toplantısının Camiamıza, Bartın’ımıza üyelerimize hayırlar getirmesini diler, takdir ve desteği siz kıymetli delegasyona bırakıyor, saygı ve muhabbetimi sunuyorum.”