Seçim güvenlik önlemleri alındı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında yerel seçimlere artık sayılı saatler kala Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Bartın'da seçim süreci ile ilgili alınan/alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi.

Seçim güvenlik önlemleri alındı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında yerel seçimlere artık sayılı saatler kala Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme sunumunun ardından ilimizde devam eden mahalli idareler seçim süreci ile ilgili alınan/alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi. Valilik 15 Temmuz Şehitleri Salonunda yapılan toplantıya Garnizon Komutanı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı, konuyla ilgili birim amirleri ve yetkilileri katıldı.

Cezaevi personeliyle iftar

Arslan, Ceza İnfaz Kurumu Jandarma Karakol Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı personeliyle de ile iftar programında bir araya geldi. Bartın Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen programda Vali Arslan'a, Garnizon Komutanı Dz.Kd.Alb. Erkan Şahin, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ersin Aslan, Merkez Komutanı Dz. P. Kd. Alb. Erdal Bilgi, Cumhuriyet Savcısı Ozan Mert Alıcı ile Bartın Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ahmet Ergun eşlik etti.

Gaziye vefa ziyareti

Nurtaç Arslan, Hürriyet Mahallesinde ikamet eden Gazi Hasan Gören ve ailesine misafir oldu. Vali Yardımcısı Zeynep Topcu ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yavuz Korkmaz’ın eşlik ettiği ziyarette gazimizin kıymetli ailesi ile bir süre hasbihal ederek yakından ilgilenen Vali Arslan; aziz vatanımızın bekası için şehit olan mehmetçiklerimiz ve kahraman gazilerimizin milletimizin gönlündeki yerlerini daima muhafaza edeceklerini belirterek Gazimiz Hasan Gören ve ailesine sağlık, afiyet ve hayırlı Ramazanlar diledi.

Korucu ailelerle iftarda buluştu

Arslan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruyucu aileler için düzenlenen iftar programına da  katıldı. Masaları gezerek çocuklarla yakından ilgilenen Vali Arslan, koruyucu ailelerimiz ve yavrularımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, anlamlı ve örnek davranışları dolayısıyla ailelerimizi tebrik etti ve koruyucu aile sayımızı artırmak için desteklerini talep etti.