Sanayi esnafından Arife Günü tam hizmet

Kurban bayramı tatiline çıkacak vatandaşların araçlarının bakımını yaptırmaları konusunda uyaran Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Arife Günü Bartın Yeni Sanayi Sitesi ve Kozcağız Küçük Sanayi Sitesindeki oto tamircilerinin ve oto yedek parça satıcılarının hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Sanayi esnafından Arife Günü tam hizmet

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Kurban bayramı tatiline çıkacak vatandaşların araçlarının bakımını yaptırmaları konusunda uyardı. Bayram dolayısıyla şehir dışı seyahatlerin oldukça yoğun olacağını ifade eden Akdeniz, “Kurban Bayramı tatili nedeniyle uzun yola çıkacak olanların yolda kalmamaları için araç bakımlarını yaptırmaları önem arz etmektedir.  Bayram tatiline birkaç gün kala oto tamircilerde yoğunluklar yaşanabileceği için araç sahiplerinin araçlarının  bakımlarını şimdiden yaptırmaları gerektiği konusunda hatırlatmak istedim. Kurban Bayramı tatili nedeniyle şehir dışı seyahatlerin oldukça yoğun olacağını aşikardır. Aracınızın bakımı önemli bu nedenle özellikle araçlarınızın yağı ve suyunu tamamlayıp, aydınlatma sistemini kontrol etmelisiniz” dedi.

“Sanayi esnafımız hizmet vermeye devam edecek”

Arife Günü Bartın Yeni Sanayi Sitesi ve Kozcağız Küçük Sanayi Sitesindeki oto tamircilerinin ve oto yedek parça satıcılarının hizmet vermeye devam edeceğini kaydeden Akdeniz, şöyle devam etti: 

“Özellikle lastikleri eskiyen araçlar büyük tehlike ile karşı karşıya, aşınan lastiklerin seyir halinde patlama riski yüksek olacağı için, duble yollar nedeniyle yüksek hızla seyreden araçların da kaza riski artmaktadır. Lastik hava basınçlarının da  diş kalınlığı kadar önemli olduğu ve ayrıca doğru lastik, gerektiği kadar hava basıncı yakıt ekonomisi de sağlayacaktır. Araçlardaki akülerin de önemli olup, yola çıkmadan akülerin ölçümünü yaptıran sürücülerin sürpriz ile karşılaşmamaları için gerekli önlemi almaları araç bakımları için odamıza bağlı oto tamircilerinin (vb) hazır olduğunu 30 Temmuz 2020 Perşembe Arife günü de Bartın Yeni Sanayi Sitesi ve Kozcağız Küçük Sanayi Sitesindeki oto tamir esnafımız ve oto yedek parça satıcı (vb) esnaflarımız  vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecektir.

“Sanayi esnafımıza güvenin”

Vatandaşların sanayi esnafına güvenmesini ve gönül rahatlığı ile kontrollerini yaptırmalarını yola çıkacakların sadece araçlarına bakım yaptırmalarının yeterli olmayacağını ve araçlarda bulunması gereken, çeki halatı, yangın söndürme tüpü, stepne, stepne değiştirme gereçleri, reflektör ve bunun yanında araç kasko, sigorta iletişim bilgilerinin de unutulmaması gerektiğini hatırlatmak istedim. Bu vesile ile Kurban bayramınızı en içten dileklerimle şahsım, yönetim kurulum ve odamız üyeleri adına kutlarım.”