Sahil Güvenlikten Arslan'a ziyaret

Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Binbaşı Yavuz Daylak ve kurum personelini Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluşunun 41. Yılı dolayısıyla Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ı ziyaret etti.

Sahil Güvenlikten Arslan'a ziyaret

Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Binbaşı Yavuz Daylak ve kurum personelini Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluşunun 41. Yılı dolayısıyla Bartın Valisi Nurtaç Arslan’ı ziyaret etti. Sohbet havasındaki ziyarette teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Arslan, teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi. Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluşunun 41. Yılını yaşamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Arslan, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin bekası yolunda mavi vatan sınırlarını üstün bir görev anlayışıyla koruyan Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 41'inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.41 yıldır gücüne güç katarak gelişmeye, büyümeye ve güçlenmeye devam eden Sahil Güvenlik Komutanlığı üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde; kıyılarımızın güvenliği, denizlerimizde emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin korunması, yasadışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, çevre ve deniz kirliliği ile mücadele, stratejik öneme sahip tesislerin korunması ve arama kurtarma faaliyetleri ile geniş bir sahada görev yapmaktadır” dedi.

“Yürekten inanıyorum”

Sahil Güvenliğin tüm denizlerde hak ve menfaatlerimizi korumak için gerçekleştirdiği faaliyetlerine azim ve kararlılıkla devam edeceğine yürekten inandığını söyleyen Nurtaç Arslan “Sahip olduğu imkân ve kabiliyetleriyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm denizlerde hak ve menfaatlerimizi korumak için gerçekleştirdiği faaliyetlerine azim ve kararlılıkla devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 41'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan ve bayrak uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bütün mensuplarına sağlık ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.