Saadet'ten kahraman madencilere vefa

Kahramanmaraş depremlerinde bölgede fedakarca arama kurtarma çalışmalarını yürüten Amasra Taşkömürü Kurumu (TTK) İşletmesindeki madencilerini unutmayan Saadet Partisi Bartın Teşkilatı işletme önünde madencilere tatlı ikram etti.

Saadet'ten kahraman madencilere vefa

Kahramanmaraş depremlerinde bölgede fedakarca arama kurtarma çalışmalarını yürüten Amasra Taşkömürü Kurumu (TTK) İşletmesindeki madencilerini unutmayan Saadet Partisi Bartın Teşkilatı işletme önünde madencilere  tatlı ikram etti. Arama-kurtarma çalışmalarında fedakarca mücadele eden madencilerimizle gurur duyduklarını ifade eden Saadet Partisi Bartın İl başkanı Mücahit Mekeç, “Hepimizin yüreğini dağlayan bir deprem felaketi yaşadık. Kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve halkımız, bir vücudun azaları misali seferber oldu. Herkes fedakarca harekete geçti. Kimimiz bizzat bölgeye giderek, kimimiz ayni ve nakdi yardımlarla yaralarımızın sarılması için takdire şayan bir bütünleşme sergiledik. Ama öyle bir ekip vardı ki, cansiperane çalışmaları ile hepimizin gururu oldu. Kömür için kazanlar, bu kez ömür için kazdılar. Enkaz altında kalan canlarımızı kendi canları pahasına kurtarmak için ter döktüler. Bizler de Saadet Partisi olarak onlara minnet duygumuzu ifade etmek üzere bugün buradayız. Üstün gayretleri için tüm maden emekçilerimizin alnından öpüyor, bağrımıza basıyoruz. Ülkemizin yüz akı madencilerimize minnetimizi ifade ediyoruz” dedi.

“Yardımların sürekliliğini sağlamamız gerekiyor”

Parti ve partiye bağlı sivil toplum kuruluşları olarak hala bölgeye destek aktarmaya devam ettiklerini belirten Başkan Mekeç “Saadet Partimiz ve diğer kuruluşlarımız Anadolu Gençlik Derneği ve Cansuyu Derneğimiz ile hala bölgedeyiz. Özellikle şunu ifade etmemiz gerekiyor, orada hayatın devamı için yapılan yardımların sürekliliğini sağlamamız gerekiyor. Kurmuş olduğumuz çadırkent ve aşevlerimiz aktif olarak faaliyete devam ediyor. Bizler de gerek gıda malzemeleri gerekse diğer yaşamsal ihtiyaçları bölgeye aktarmaya devam ediyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın, Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.