Saadet'ten 'İktidara hazırız' mesajı

Saadet Partisi Bartın İl Teşkilatı, İl Divan Toplantısını Amasra'da gerçekleştirdi. Toplantıda yaklaşan seçimin Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden biri olduğunu belirten Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç, iktidara hazır olduklarını ve Türkiye'nin sorunlarını en etkili şekilde çözeceklerine olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

Saadet'ten 'İktidara hazırız' mesajı

Saadet Partisi Bartın İl Teşkilatı, İl Divan Toplantısını Amasra’da gerçekleştirdi. Aylık çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç, seçim sürecinin adım adım yaklaştığını belirterek teşkilatına ‘Hazır olun!’ mesajı verdi. Yaklaşmakta olan seçimin Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden biri olduğunu belirten Mekeç, iktidara hazır olduklarını ve Türkiye’nin sorunlarını en etkili şekilde çözeceklerine olan inançlarının tam olduğunu ifade etti. Mücahit Mekeç,  “İçerisinde bulunduğumuz şartlar, kutuplaşmayı değil kucaklaşmayı, ayrıştırmayı değil kaynaşmayı, ayrılıkları gayrılıkları bir kenara bırakıp hepimizin ortak sorunlarına odaklanmayı gerektiriyor. Amacımız Türkiye’nin gerçek meselelerini ele almak ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaktır. Saadet Partisi, bugüne kadar hangi denklemin içerisinde yer alırsa alsın her zaman efsane hizmetler gerçekleştirmeyi başarmıştır. Saadet Partisi Türkiye’nin teminatıdır. Yeni dönemde de iktidara gelerek tüm yıkımları yeniden onaracak ve aziz milletimize nefes aldıracağız. Bir sonraki aşamada yine efsane hizmetlerle ülkemizi, milletimizi hak ettiği noktaya taşıyacağız. Tüm teşkilat mensuplarımıza sesleniyorum, iktidara hazır olun! Yaşanabilir bir Türkiye ve yeniden büyük Türkiye ideallerimiz sizlerin samimi gayretleri ile gerçekleşecektir” dedi.

Şehit madencileri andılar

Toplantı sonunda partililer Amasra’daki Madenci Anıtı önüne gelerek 42 şehit madenciyi dualarla andı. Amasra İlçe Başkanı İbrahim Kılıç’la birlikte “Adalet Yerini Bulana Kadar Sönmeyecek” olan meşalenin ateşini yakan Mekeç, anıt önünde bulunan anı defterini imzalayarak bir not bıraktı. Mekeç, “Yanan bizdik, siz kömür sandınız. 14 Ekim 2022 saat 18.10’da yürekler yakan patlamanın bir daha yaşanmamasını temenni eder, vefat edenlerimize rahmet, yaralı olanlara sağlık, sıhhat ve afiyet temenni ederim” notunu yazdı.