Saadet'ten 2 milletvekili aday adayı birden

2019 seçimlerinde Saadet Partisi'nde Amasra Belediye Başkan Adayı olan Yıldıray Celal Vakit ve Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Yolcu, partisinin Bartın İl Başkanlığına 14 Mayıs genel seçimleri için milletvekili aday adayı olarak başvurusunu yaptı.

Saadet'ten 2 milletvekili aday adayı birden

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala Saadet Partisi'nde Bartın milletvekilliği için 2 aday adayı başvuruda bulundu. 2019 seçimlerinde Saadet Partisi'nde Amasra belediye başkan adayı olan Yıldıray Celal Vakit ve Saadet Partisi il yönetim kurulu üyesi Sedat Yolcu aday adaylığı başvurusunu yaptı. 14 Mayıs seçimlerine katılacak kesin aday listeleri 9 Nisan'da netlik kazanacak.

Yıldıray Celal Vakit, 1978 doğumlu, evli ve 2 evladı var. Amasra Taşkömürü İşletmesinde elektrikçi olarak görev yapıyor. Geçmiş dönemlerde Saadet Partisi Amasra İlçe başkanlığı görevinde bulundu. 2019 mahalli idareler seçimlerinde ise Saadet Partisi'nden Amasra belediye başkan adayı olmuştu.

Sedat Yolcu, 1984 doğumlu, evli ve 2 evladı var. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir işletmenin sahibi. Geçmiş dönemlerde Saadet Partisi Bartın Merkez ilçe başkanlığı görevinde bulundu. 2019 mahalli idareler seçimlerinde Saadet Partsi'nden Bartın Belediye meclis üyesi adayı olmuştu.