Saadet Partisi, tam kadro büyük kongreye gidiyor

Saadet Partisi, 8. Olağan Büyük Kongresini yapmaya hazırlanırken Bartın'dan da kongreye önemli sayıda katılım olacak. Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, 30 Ekim Pazar günü Ankara'da yapılacak kongreye Bartın'dan 250 kişilik bir grupla katılacaklarını söyledi.

Saadet Partisi,  tam kadro büyük kongreye gidiyor

Saadet Partisi, 8. Olağan Büyük Kongresini 30 Ekim Pazar günü yapacak. Bartın’dan da kongreye önemli sayıda katılım olacak. Kongrenin Saadet Partisinin iktidara yürüyüşünün bir nişanesi olacağını ifade eden Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, “Saadet Partimizin 8. Olağan Büyük Kongresi, 30 Ekim Pazar günü  Ankara’da gerçekleştirilecektir. Bartın teşkilatı olarak iktidara yürüyüşümüzün bir nişanesi olacak bu kongreye katılmak üzere  tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bartın’dan 250 kişilik bir grupla kongre salonundaki yerimizi alacağız. Hem seçimlere hem de iktidara hazırlık çalışmalarımızı, yapacağımız bu kongre ile taçlandırmak istiyoruz. Saadet Partimiz, toplumun farklı ve geniş kesimleri tarafından takdirle ve yakından takip edilmektedir. Kongremizle birlikte çalışma azmimizi bir kat daha artırarak daha fazla insana dokunacağız. Vatandaşlarımızın talep ve beklentilerinin karşılık bulacağı politika ve projelerimizi paylaşacağız” dedi.

“İktidar yolunda attığımız kararlı adımların bir nişanesi”

Ülke ve millet olarak değişimin şafağında olduğumuzu kaydeden Başkan Mekeç, “Ülke ve millet olarak değişimin şafağında olduğumuz aşikardır. Bu değişim talebinin ve yeni iktidardan beklentilerin farkındayız. Millet, artık iktidarda kendini görmek ve siyasette kendi sorunlarının öncelenmesini istiyor. Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun liderliğinde tüm teşkilat mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın katılımı ve büyük bir coşku ile gerçekleştireceğimiz kongremiz, iktidar yolunda attığımız kararlı adımların bir nişanesi olacak. Yarım asırlık onurlu bir mazisi olan, siyasette  ilkleri başarmış, olumlu örneklerin öncüsü olmuş bir siyasi hareket olarak, bugüne kadar olduğu gibi bu kongremiz de örnek bir kongre olarak siyasi tarihimizde yerini alacaktır. Buradan sizler aracılığı ile “Milletin İktidarında Saadet Olmalı” diyen tüm kardeşlerimizi 30 Ekim Pazar günü Ankara Hacı Bayram Veli Kongre merkezine davet ediyoruz. İktidar yürüyüşümüz hayırlı olsun. Saadet Partimizin 8. Olağan Büyük Kongresi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.