Saadet, engellilerin sorunlarını dinledi

Saadet Partisi Bartın Teşkilatı, Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesini ziyaret ederek engellilerin sorunlarını dinledi.

Saadet, engellilerin sorunlarını dinledi

Saadet Partisi Bartın Teşkilatı, Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesini ziyaret ederek engellilerin sorunlarını dinledi.  Ziyarette Saadet Partisi Bartın İl Teşkilat Başkanı Ömer Keleş ve yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şube Başkanı Ferit Kurulan ve dernek üyeleri hazır bulundu. Ziyaret esnasında Saadet Partisi Engelliler Koordinasyon Başkanı İsrafil Bayrakçı ile canlı bağlantı sağlandı. Bayrakçı, dernek üyeleri ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi ve engellilerin sorunlarını dinledi. Kısa sohbetin ardından genel bir değerlendirme yapan Bayrakçı, Saadet Partisi olarak engelli vatandaşlarımız için geçmişte yaptıkları efsane hizmetleri, engellilerin bugünkü sorunlarını ve iktidara geldiklerinde ortaya koyacakları vizyonu anlattı.

Bayrakçı: “Planımız programımız hazır”

Türkiye'de 10 milyonun üzerinde engelli vatandaşımızın bulunduğunu belirten Bayrakçı, “Bu sayı ailelerimizi de işin içine katarsak 30 milyonu direkt etkileyen bir husustur. Bu konuyu ciddiyetle ele alarak, bütün sorunlara en etkili çözümleri getirmek hepimizin görevidir. Bu bir lütuf değil, her bir vatandaşımızın en tabi hakkıdır. Özellikle ekonomik anlamda ciddi bir iyileştirme getirmemiz gerekir ki, biz bunu daha evvel en güzel şekilde uyguladık ve bundan sonrası için de plan ve programımız hazır. Diyorlar ki, efendim bunun kaynağını nasıl temin edeceğiz? Bakınız, Türkiye’nin imkanları, 10 milyon değil bir o kadar daha engelli vatandaşımızın insanca ve hak ettiği gibi yaşamasını temin edecek kadar büyüktür. Yeter ki biz israfı durduralım, yeter ki boş yere akıtılan kaynakları kontrol altına alalım. Şahsım da bir engeli olarak yıllardır bu çalışmaların içerisindeyim. Saadet Partisi olarak engelli vatandaşlarımızın sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümlerini gayet iyi biliyoruz. Planımız programımız hazır” dedi.

 Ziyarette ayrıca  Ömer Keleş, Ferit Kurulan’a Saadet Partisi genel merkezi tarafından hazırlanan Türkiye Engelliler Karnesi raporunu takdim etti.