Ramazan Yasir Sağlam, Türkiye şampiyonu oldu

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Ramazan Yasir Sağlam, Sakarya'da düzenlenen Türkiye Gençler ve Büyükler Wushu Kung Fu Şampiyonasında altın madalya kazandı.

Ramazan Yasir Sağlam, Türkiye şampiyonu oldu

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli sporcu Ramazan Yasir Sağlam, Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Gençler ve Büyükler Wushu Kung Fu Şampiyonasında önemli bir başarıya imza attı. Sakarya’da gerçekleştirilen ve 48 ilden 2 bine yakın sporcunun yer aldığı organizasyonda Ramazan Yasir Sağlam 65 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Altın madalya alan başarılı sporcu Bulgaristan’da yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye de hak kazandı.

Elde ettiği başarıdan dolayı Ramazan Yasir Sağlam’ı tebrik eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri her geçen gün yeni bir başarıya daha imza atarak bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Türkiye’nin en büyük ve donanımlı tesislerinde eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz, alanında yetkin akademik ve idari insan kaynağımız tarafından geleceğe hazırlanıyor. Sürdürülebilir bir gelişim hedefiyle elde ettiğimiz bu başarılar azim, istek ve çok çalışarak elde ediliyor. Bu düşüncelerle Üniversitemizin genç ve başarılı sporcularından biri olan Ramazan Yasir Sağlam’ı tebrik ediyorum. Avrupa Şampiyonasında da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.