Proje odak toplantısı yapıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık ve Kadın Girişimcileri Kurulu'nun katılımıyla 'Yöresel Ürünleri Ticarileştirme' proje odak toplantısı gerçekleştirildi.

Proje odak toplantısı yapıldı

Kobizon PDM Kurucusu Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, Proje Koordinatörleri Nihan Ekim ve Dilek Erenler’in bilgi paylaşımında bulunduğu toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülsüm Karakaş Al, Başkan Yardımcısı Süheyla Balık, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Türkan Aydın, Semra Akyol, Aynur Göktepe Kaya, Benian Fırıncıoğlu Arslantürk, Hilal Özsoy, Tuba Karagöz ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.

Toplantıda Coğrafi işaretli ürünlerin üretimi, projeye ilişkin anketin odak gruplara ulaştırılması ve düzenlenecek odak grup toplantılarının planlanması konuları görüşüldü.

Proje faaliyetleri kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimiz ile Kobizon Proje Danışmanlık Merkezi ile işbirliği içerisinde çalışacağız diyen TSO Başkanı Halil Balık, “Geliştireceğimiz ve üzerinde çalışacağımız projelerimizin ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan projeler olmasını önemsiyoruz. Yöresel ürünlerimizin pazarlanması ve tanıtılması bu ürünleri üreten vatandaşlarımıza ekonomik anlamda kazanç getirisi olmasının yanında, ilimizin tanıtılması noktasında da büyük fayda sağlayacak. Bu sebeple hem üreteceğiz hem de ürettiğimizi pazarlayacağız”  dedi.