Polis Kahramanmaraş'a destek yolcusu

Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi, Kahramanmaraş depremleri sonrası Bartın'da yürütülen çalışmaları değerlendirmek için Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında toplandı. Vali Arslan ayrıca güvenlik ve asayiş tedbirlerine yardımcı olmak üzere Kahramanmaraş'a giden İl Emniyet Müdürlüğü personelini uğurladı.

Polis Kahramanmaraş'a destek yolcusu

Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi, Kahramanmaraş depremleri sonrası Bartın’da yürütülen çalışmaları değerlendirmek için Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında toplandı. Valilikteki  toplantıya Garnizon Komutanı, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, kurum amirleri, il müdürleri ile ilgili kurum yetkilileri katıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce depremden etkilenen illere gönderilmeye devam eden ayni yardımlar ve Bartın’a gelen depremzedelere verilen hizmetler hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda Vali Arslan deprem sonrası bölgeye yapılan ayni yardımların devamlılığının sağlanmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Arslan, gerek deprem bölgesindeki gerekse Bartın’daki depremzedelerin  her türlü ihtiyacını karşılamak ve yaralarını sarmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

Nurtaç Arslan ayrıca İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz’la birlikte güvenlik ve asayiş tedbirlerine yardımcı olmak üzere Kahramanmaraş’a giden İl Emniyet Müdürlüğü personelini uğurladı.