Parti binasındaki pankartı polis indirtti

Amasra İlçesindeki billboardlara söküldükten sonra CHP İl Başkanlığına asılan '128 Milyar Dolar Nerede' afişi Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla indirtildi. Afişi asıldığı yerden indiren CHP İl Başkanı Selim Karakaş 'Ne kadar engellenmeye çalışılırsa çalışılsın,128 milyar doların yok olduğunu sağır sultan bile duydu. Hesabı verilemeyen milyar dolarlar fakirin, fukaranın, yetimin, geleceği çalınmış yavrularımızın, 84 milyon yurttaşımızın paraları. 128 Milyar Dolar Nerede diye soruyoruz, inatla da sormaya da devam edeceğiz' dedi.

Parti binasındaki pankartı polis indirtti

Amasra İlçesindeki billboardlara söküldükten sonra CHP İl Başkanlığına asılan “128 Milyar Dolar Nerede” afişi Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla indirtildi. Afişi asıldığı yerden indiren CHP İl Başkanı Selim Karakaş, CHP Bartın Merkez İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından açıklama yaparak  “Parti binamıza il başkanlığımız tarafından asılan 128Milyar Dolar Nerede yazılı pankartımız,Cumhuriyet Savcılığının yazılı talimatı ile bugün saat 10.25'de parti binamıza gelen emniyet güçleri tarafından indirtilmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak günlerdir siyasi iktidara ‘128 Milyar Dolar Nerede Harcandı ise nereye harcandı? Merkez Bankasının arka kapısından mı satıldı? Satıldı ise kimlere satıldı? Emek harcamadan,üretmeden kimler bir gecede milyar dolarlar kazandı?’ diye soruyor yanıtını alamıyoruz. Yanıtını alamadığımız gibi, sorduğumuz sorular ciddi anlamda rahatsızlık vermiş olmalı ki, halkımızın il binalarımıza asılan pankartlarımızı görmesinin engellenmesi için de alelacele savcılıkların yazılı talimatı ile emniyet güçleri tarafından yerlerinden sökülerek kaldırtılmaktadır. Ne kadar engellenmeye çalışılırsa çalışılsın,128 milyar doların yok olduğunu sağır sultan bile duydu. 7’den 70’e her yaş grubundaki yurttaşımız aynı soruyu soruyor. Çünkü o hesabı verilemeyen milyar dolarlar fakirin, fukaranın, yetimin, geleceği çalınmış yavrularımızın, 84 milyon yurttaşımızın paraları. 128 Milyar Dolar Nerede diye soruyoruz, inatla da sormaya da devam edeceğiz.” dedi.