Nüfus Müdürlükleri Pazar günü açık olacak

23 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavında Bartın İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü açık olacak.

Nüfus Müdürlükleri Pazar günü açık olacak

23 Temmuz tarihinde yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için Nüfus Müdürlükleri açık bulundurulacak. İçişleri Bakanlığına bağlı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce 81 İl Müdürlüklerine gönderilen bildiride müdürlüklerin 23 Temmuz Pazar günü saat 07.00-14.30 saatleri arasında açık bulundurulacağı belirtildi.

81 İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri müdürlüğüne gönderilen bildiride şu ifadelere yer verildi; “2023 Kamu Personeli Seçme Sınavına katılacak adayların T.C. Kimlik kartı başvurularının alınması amacıyla Nüfus Müdürlüklerimiz; 23 Temmuz Pazar Günü 07.00-14.30 saatleri arasında açık bulundurulacaktır. Adayların mağdur olmaması için T.C. Kimlik Kart bedelini başvurudan önce yatırmaları ve son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet biyometrik fotoğraf ile birlikte sınav merkezi olan nüfus müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.”

Fırıncıoğlu’ndan öğrencilere başarı dileği

Öte yandan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, bir mesaj yayınlayarak 23 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)’na girecek adaylara başarılar diledi. Başkan Fırıncıoğlu; “23 Temmuz Pazar günü sınava girecek olan adayların dikkat ve motivasyonunun bozulmaması, psikolojik, fizyolojik etkilerin adayların başarı seviyelerine etki etmemesi için, sınavların yapılacağı okul çevresinde ve caddelerde kurulan pazar yeri esnafının gürültüye neden olunmamasını, ayrıca trafikte seyreden araçların, konvoyların korna, çalgı, yüksek ses ve benzeri gürültü çıkarıcı davranışlarda bulunmamasını, sınav yapılacak okulların yakınlarındaki inşaatlarda sınav saatlerinde gürültüye sebep olabilecek çalışmalar yapılmamasını rica ediyoruz. Herkesin fedakarlık yaparak özellikle sınav merkezleri çevresinde sessizliğin sağlanması adına azami duyarlılığı göstereceğine inanıyorum. KPSS)’de başarılı olmak için ter dökecek bütün kardeşlerimize kolaylık ve başarı diliyorum” dedi.