Mütevelli Heyeti, 2021'in son toplantısını yaptı

Bartın Valisi, Sinan Güner başkanlığında Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sosyal yardımların karara bağlandığı 2021 yılı son Mütevelli Heyeti toplantısı yapıldı.

Mütevelli Heyeti, 2021'in son toplantısını yaptı

Valilik Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcısı V. Kadir Perçi, Defterdar Muhammet Osman Şener, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, İl Sağlık Müdür V. Uzm. Dr. Beyhan Güner, İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, İl Müftüsü Abdülcelil Çakar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Deniz Yılmaz, Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler, Kızılay Derneği Bartın Şube Başkanı Rıza Çakın, Karaköy Mahallesi Muhtarı Burhan Pişkin, Balat Köyü Muhtarı Şaban Tokses, hayırsever vatandaşlarımız Vahide Doğanel ile Hayriye Çıray katıldı.

Başvuru dosyaları karara bağlandı

Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuruda bulunan vatandaşlarımızın dosyalarının karara bağlandığı toplantıda Vali Güner tarafından görev süresi sona eren Mütevelli Heyeti üyelerinden Karaköy Mahallesi Muhtarı Burhan Pişkin ile hayırsever vatandaş Vahide Doğanel’e görevli bulundukları süre içerisinde yaptıkları katkılardan dolayı Teşekkür Belgesi verildi.

 TPAO Genel Müdürüne ziyaret

Öte yandan Vali Güner, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ile birlikte Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin’i ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye'nin en büyük milli projelerinden olan Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesi ile ilgili detaylar görüşülerek, ilimizde ve bölgemizde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Tunç’la kamu yatırımlarını değerlendirdi

 Sinan Güner ayrıca  TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'de ziyaret etti.  Ziyarette, ilimizde yapımı devam eden ve yapılacak kamu yatırımları ile ilgili çalışmalar değerlendirildi.