Mezarlıklarda bayram hazırlığı başladı

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde kent merkezinde ki mezarlıklarda bakım onarım çalışmaları başlattı.

Mezarlıklarda bayram hazırlığı başladı

Bartın Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat yapabilmesi için mezarlıklarda bakım onarım çalışmaları başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Gölbucağı Mezarlığı ve Ebu Derda Türbesi’nde ot biçme çalışmaları yapılıyor. Ramazan Bayramında kabir ziyaretlerinin yoğun şekilde gerçekleştirilmesi nedeniyle kent merkezi mezarlıklarında yapılan bakım çalışmalarının kısa zamanda tamamlanması planlanıyor.

Yapılan çalışma hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu;” Park ve bahçelerimizde halkımızın bayramda güzel zaman geçirebilmesi için bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda da ekiplerimiz Ebu Derda Türbesi ve Gölbucağı Mezarlığı’nda ot biçme çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Ramazan Bayramında kabir ziyaretlerinin yoğun şekilde gerçekleştirilmesi nedeniyle kent merkezi mezarlıklarında yapılan bakım çalışmalarının kısa zamanda tamamlanması planlanıyoruz” dedi.