MESO'dan aşure ikramı

Her yıl geleneksel olarak aşure ikramında bulunan Bartın Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası (MESO) bu yıl da geleneği bozmadı. Yeni Sanayi Sitesindeki aşure ikramına Bartın Valisi Nurtaç Arslan başta olmak üzere il protokolü de katıldı.

MESO'dan aşure ikramı

Her yıl geleneksel olarak aşure ikramında bulunan Bartın Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası (MESO) bu yıl da geleneği bozmadı. Yeni Sanayi Sitesindeki aşure ikramına Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Ersin Aslan başta olmak üzere il protokolü, siyaset ve iş dünyasından ok sayıda isim katıldı.

Akdeniz’den teşekkür

Bartın MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz şu sözlerle aşure ikramına katılanlara teşekkür etti:

“Madeni Eşya Sanatkârları Odası olarak geleneksel hale getirdiğimiz aşure ikramı programı düzenledik. Yeni Sanayi Sitesindeki Odamızın Hizmet Ofisi önünde düzenlediğimiz Geleneksel Aşure etkinliğimize katılan ve bizleri onurlandıran başta Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Belediye Saşkanı Sayın Cemal Akın, İl Emniyet Müdürü Sayın Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Sayın Ersin Aslan, Bartın Valiliği Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ, Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yardımcısı Yunus Alışkan, Genel Bartın Gamet Müdürü Yasin Güney, Bartın Valiliği İdari ve Denetim Müdürü Kasım Özgül, CHP İl Başkanı Selim Karakaş ,MHP İl Başkanı Sayın Ercüment Özçelik , İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı Sayın Nazif Çomak, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, MHP teşkilat üyeleri Aynur Yıldırım ve Sefai Çalıkoğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Hamit Güngör, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Şaban Çengel, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcısı Sayın Ayhan Mekikli,Ticaret İl Müdürü Sayın Erhan Özcan,Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Ulus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Gökalp, Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferdi Özer,Terziler Esnaf Odası başkanın Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi Hulusi Kaymakçı,Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi Selim Borlucaoğlu, Bartın Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Özcan Uzun,Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası başkanı sayın Barış Özkan,Kahveciler ve şerbetçiler Esnaf Odası başkanı sayın Ayhan Tepe,Mobilyacılar ve Marangozlar Esnaf Odası başkanı Yaşar Bakkal, Bartın Şoförler ve otomobilciler başkan yardımcısı Şerafettin Kırkaya,Dallıca muhtarı ve Madeni Eşya San.Odası başkan vekili İsmet Kızıldağ,Kutlubey Demirciler Köyü Muhtarı Hasan Çıldır,Vergi Dairesi personelleri Yılmaz Şahin,Tevfik Öz ,Ayhan Ayhan Kütükçüolu,Mustafa Güleç,Sosyal Güvenlik kurumu işverenler servisi şefi ve BUKAD  genel başkanı Ufuk Şahin, MÜSİAD Başkanı ve iş insanı Muhammet Aksoy,Nufüs müdürlüğü şefi İzzet Karabaş ve Hüseyin Aydın,İş insanları Hüseyin Akmaz ,İsmail Toksöz ,Zeki Şahin,Cahit Parıldar,Ersin Ok, Musa Tokgöz, Hüseyin Kılıç, Siyami Ünlü,Kemal Seçmen,Makine Mühendisleri ve iş insanları Erdinç Savtekin ile Safiye Savtekin,Emekli banka Müdürü Gündüz Temizdal,Terziler Esnaf Odası genel sekreteri Saadettin Dağ, ve çok değerli basın mensuplarına, değerli esnaf arkadaşlarımıza ve etkinliğimize katılanlara şahsım,odamız yönetim kurulu ve üyelerimiz adına çok teşekkür eder,Muharrem ayının ülkemiz ve tüm İslam âlemi için barış getirmesi temenni ediyoruz. Bu güzel ve geleneksel etkinliği bizde sürdürme gayreti içinde olacağız. Aşure günü nedeniyle protokol, siyasi parti, sivil toplum örgüt yöneticileri esnafımızla ve çalışanlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyduk.”

Akın: “Allah kabul etsin”

Aşure ikramına katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da  “ Mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla kentimizin çeşitli bölgelerinde düzenlenen aşure etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz. Bu maneviyatı yüksek olan etkinliklere katılmaktan mutluluk duyuyorum. Bugünde Bartın Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen aşure ikramı programına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanım Ercüment Özçelik, İl Disiplin Kurulu Başkanım Aynur Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanım Murat Demir ile birlikte katıldık. Oda Başkanı Sayın Yılmaz Akdeniz nezdinde programın hazırlamasında emeği geçenleri tebrik ediyorum.  Allah kabul etsin” dedi.