Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı belli oldu

Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı belli oldu. Hacı Gölbucaklı'nın il başkanı olmasıyla boşalan göreve Kadın Kollarından sorumlu, İl Başkan Yardımcısı Özge Öztekin getirildi. Öztekin, yeni Merkez İlçe Başkanı oldu.

Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Mustafa Çelik’in görevinden istifa etmesi üzerine, Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı İl Başkanlığı görevine getirildi.  Boş kalan Merkez İlçe Başkanlığı görevine ise Yönetim Kurulunun kararı üzerine partinin Kadın Kollarında Sorumlu, İl Başkan Yardımcısı Özge Öztekin getirildi.  Konuya ilişkin açıklama yapan Öztekin teşekkür dileklerini dile getirerek; “Memleket Partisi, Bartın Merkez İlçe Başkanlığı görevini bana layık gören tüm partililerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ederim.

İl Başkanımız Sayın Hacı Gölbucaklı” nın, Merkez İlçe Başkanlığından Ayrılmasından Sonra Boşalan Merkez İlçe Başkanlığı için, Merkez İlçe Yönetimi toplanarak yönetim içinde yaptığı seçim sonucunda bu göreve beni layık görmüş ve oy birliği ile seçerek Merkez İlçe Başkanı olarak seçmişlerdir. Bu sebeple yönetim kuruluna da çok teşekkür ederim.” Dedi.

Öztekin: “Bu bayrağı şimdilik ben teslim aldım”

Öztekin konuşmasının devamında ise partisinin her üyesinin bayrağı taşıyacak kapasite de olduğunu ifade ederek; “Bu bir nöbet değişikliğidir. Bu bayrak yarışında benim olmam veya bir başkasının olması da bizleri çalışma şevkinden alıkoyamayacaktır. Bu bayrağı şimdilik ben teslim aldım ve bu görevimi tüm gayretimle ve layıkıyla yerine getireceğimden de hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Partimizin her üyesi de bu bayrağı taşıyacak kapasitededir.

İlerleyen günlerde yönetimlerimizi topladıktan sonra, ayrılan arkadaşlarımızın yerini de doldurmak için yeni bir yapılanmaya gidebiliriz. Bu konuda da değerli halkımızı ve sizleri bilgilendireceğimden emin olun.

Bu vesile ile beni buraya layık gören tüm üyelerimize ve yönetim kurulana sizlerin de huzurunda bir kez daha teşekkür eder, saygılar sunarım.” şeklinde konuştu.