Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Çelik oldu

Memleket Partisi Bartın İl Başkanlığının ilk olağan kongresinde Memleket Partisinin ittifak siyaseti yoğunlaştığı bir dönemde zorunluluktan doğduğunu ifade eden Memleket Partisi Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy 'Biz ne Cumhur ne Millet tek yok Memleket' diyerek 76 kurucu arkadaşımızla birlikte yola çıktık. Memleket Partisi iktidarında Cumhur-Millet kalmayacak, Türk Milleti olacak' dedi. Olağan kongrede ise Kurucu İl Başkanı Mustafa Çelik, Memleket Partisi Bartın İl Başkanlığının ilk İl Başkanı seçildi.

Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Çelik oldu

Memleket Partisi Bartın İl Başkanlığının ilk olağan kongresini gerçekleştirdi. Parti binasında yapılan kongreye Memleket Partisi Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy da katılarak kongrenin divan başkanlığını yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan kongrede Memleket Partisinin ittifak siyaseti yoğunlaştığı bir dönemde zorunluluktan doğduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Aksoy “Memleket Partisi aslında ittifak siyaseti yoğunlaşmış, halkı düşmanlaştırma siyaseti haline dönmüş ya Cumhur ya Millet başka bir seçenek bırakmamış dönemde kurulan bir partidir. Biz ne Cumhur ne Millet tek yok Memleket” diyerek 76 kurucu arkadaşımızla birlikte kurduk. 17 Mayıs günü dilekçe verdik ve 19 Mayıs günü Samsun’a gittik. Memleket Partisi bir zorunluluktan doğmuştur. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verenler, Millet İttifakından Sayın Kılıçdaroğlu’na oy vermiyor. Kılıçdaroğlu’na oy verenler de Sayın Erdoğan’a oy vermiyor. Dolayısıyla millet şaşkın” dedi.

“İktidarımızda Cumhur-Millet kalmayacak, Türk Milleti olacak”

Türkiye’de sistemin tıkandığını kaydeden Hüseyin Avni Aksoy “Şuan ki toplada siz ne Cumhur ne de Milletsiniz. Bal gibi Türk Milletisiniz. Tek bir ittifak var Türk Milleti. Zihninizi temizleyin. Türkiye’de sistem tıkanmış. Biz de çıkar yol olarak 100 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı gibi tek yol Memleket Partisini kurduk. Şuanda seçim yok. Muhtemelen de yeni seçim kanunu geliyor. Anayasaya göre de seçim kanunundan 1 yıl sonra seçim yapılabiliyor. Bizim partimiz 18 Eylül’den sonra inşallah seçime girme yeterliliği kazanıyor. Bunun mücadelesindeyiz. Göreceksiniz Memleket Partisi sizlerle birlikte başarılı olacak. Bu girdaptan çıkılması lazım. Memleket Partisi iktidarında Cumhur-Millet kalmayacak, Türk Milleti olacak. Bartın’da olmak bana ayrı bir mutluluk veriyor. Kongremizin de hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Gölbucaklı “Geleceğimizi geri almak için yollara düştük”   

Partinin ilk Bartın Merkez İlçe Başkanı olan Hacı Gölbucaklı ise kongrede şu ifadelerde bulundu:

Türkiye’nin içinde bulunduğu, adaletin ve demokrasinin olmadığı, küresel güçlere boyun eğdiği şu zor günlerimizde küllerinden doğan bir Anka kuşu gibi yeni doğan bir parti olarak; 3 ay gibi çok kısa sürede örgütlenerek Türkiye’nin geleceğine imza atmak ve geleceğimizi geri almak için kollarımızı sıvayarak yollara düştük.  Bizler Memleket Partililer, liderimiz ve partimizin kurucu Genel başkanı olan sayın Muharrem İnce ile birlikte sırtımıza ateşten gömleği giyerek, içinden çıkılamaz bir hal alan memleketimizi çaresizlikten  kurtarmak, yine kendi kendine yeten ülkeler arasına  sokabilmek için; değil gemileri, limanları yakarak bir araya gelmiş bulunuyoruz.

“Bu dip dalga tsunamiye dönüşecek”

Daha şimdiden çok büyük bir aile olduk. Partimize olan bu ilgiden dolayı sizlere ve halkımıza çok teşekkür ederim. Şu anda tabanda oluşan bu dip dalgasının da ileriki günlerde bir tsunamiye dönüşeceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.  Hiç kimsenin içinden çıkamadığı, birbirine düğümlenmiş ve sorunlara çözüm bulamayan bir yönetimle idare edilmeye çalışılıyoruz. Çok gerilere gitmeye de gerek yok, geçtiğimiz  yakın zamanda tüm dünyada olduğu  gibi bir corona belası başımıza musallat olmuş ve bununla ilgili süreç yönetilemez bir hal almıştır. Kötü yönetilen bu süreçte çok büyük can kayıpları verdik. Yine kötü yönetilen bu süreçte esnaf, işçi, emekli, memur ve hatta  sanayiciler dahi sıkıntılı günler yaşamışlar ve yaşamaya da devam etmektedirler.  Daha dün yurdumuzun en güzide yerlerinde sel felaketleri meydana gelmiş, ardından ormanlarımız yanmış veya katledilmiştir. Yine her zamanki gibi bu süreçleri de yönetemeyerek yine sınıfta kalmışlardır.

“Dünyanın mülteci deposu olarak birinci sırayı aldık”

Dış politikaya baktığımızda ise, neredeyse tüm dünya ülkelerinin ellerinde oynatabileceklerini sandıkları bir ülke haline getirildik.  Tarımda dışa bağımlı hale geldik.  Mülteci akınında dünyanın mülteci deposu olarak birinci sırayı aldık maşallah. Asıl önemli olan ise Türkiye’nin ekonomisidir. Enflasyonu yüzde  18 diye açıklayanlar acaba ekmeğin fiyatını biliyorlar mı? Zamanında çay ve simit hesabı yapanlar acaba gerçek enflasyondan haberleri var mı? Memurun, işçinin, emeklinin, esnafın geçimlerinden haberleri var mı? Emekliye verdikleri zammın daha kimsenin cebine girmeden ezildiğinden haberleri var mı? Maalesef bunların hiç birinden onların haberleri yok.  Enflasyonu pinpon topuna, gaz lambası fitiline endeks alanların bunlardan hiç bir zaman haberleri olmayacak ve şatafat içinde saraylarda yaşamaya da devam edeceklerdir.

“Gerçekten çok zor bir görev üstlendik”

Yeter artık. Buna dur demenin vakti geldi de geçti bile. Ne iktidar iktidarlığını, ne de muhalefet muhalefetliğini yapamıyor. Hep birlikte genel başkanımız sayın Muharrem
İnce liderliğinde bu gidişata dur diyeceğiz.  İnsanları bir korku almış gidiyor. Nu ne mi? Tek adam korkusu. Yasaları ve Meclisi hiçe  sayarak çıkartılan kanun hükmünde kararnamelerle yönetilen bir ülke haline dönüştürüldük. Bunun farkında olanların ise yarınlardan çekinceleri var. Memleket  Partisi de işte bunun için doğmuştur. Bir çoğumuz bu güne kadar siyasete bulaşmamış veya farklı partilerden gelerek bu noktada buluştuk. Bu konuda da hepinizi tebrik ediyorum.  Değerli yol arkadaşlarım. Gerçekten çok zor bir görev üstlendik. Genel başkanımızın da haykırdığı gibi başaracağız, başaracağız, başaracağız.”

Çelik: “Genel Başkanımız mavi sloganını vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz”

Genel kurulda tek liste halinde girilen seçimlerde Memleket Partisinin İl Bartın İl Başkanı seçilen Mustafa Çelik de şunları söyledi:

“Hepimizin de bildiği gibi Türkiye çok kötü yönetilmekte olduğundan, ne iktidar ne de muhalefetin bu gidişe dur deme imkanları kalmamıştır. İşte bu sebepledir ki; artık Türkiye’nin yeni bir anlayışa, yeni bir yönetime ihtiyacı doğmuştur. İşte bu ihtiyaçtan doğan partimiz, 4 Eylül 2020 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce liderliğinde tohumlarını yine Sivas’ta atarak başlattığı yürüyüş, şu anda bir kartopu gibi büyümüş Türkiye’ye yeni doğan bir güneş gibi tüm kitlelerin kurtarıcısı niteliğinde olmuştur.  Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin mavi sloganını vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz.

Memleket

Bu dönem içerisinde halkın en çok cebini düşündüğü ancak mevcut iktidar çuvallarını doldurmaktan memleketi düşünmediği görülmektedir. Biz iktidara geldiğimiz zaman memleketimizi ve halkımızı düşünerek hareket edeceğiz. Halkın cebinden para çalmayacağız. Aksine refah içinde yaşamaları için elimizden geldiğinden daha fazla çalışıp halkımızı rahat ettireceğiz.

Adalet

Biz iktidara geldiğimiz zaman adaleti sağlayacağız. Tam bir bağımsız yargı oluşturacağız. Uzun uzun mahkemeler, duruşmalar olmayacak. Yargıyı tam işleteceğiz. Kimsenin yargıda adamı olmayacak.

Vicdan

Bizim iktidar dönemimizde vicdanlı siyasetçilerle çalışacağız. Vicdanlı siyasetçiler halkın vicdanıyla hareket edip onlarla beraber topyekün memleketimiz için en iyisini yapmaya çalışacağız.

İş

Bizim iktidarımızda işsizlik oranlarını en dibe çekeceğiz. Kimse işsizim demeyecek. En uygun vatandaşımıza en uygun işi sağlamaya çalışacağız. Hiç bir parti gibi siyaset yapmayacağız. Şeffaf yönetim ile memleketimizi yöneteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle il kongremizin memleketimize, Bartın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.”  

İşte Memleket Partisi Bartın İl Başkanlığının ilk Yönetim Kurulu!

Asil Yönetim Kurulu

1-Nihat Acar

2-Emin Arslan

3-Umut Baki

4-Ferdi Barut

5-Adem Bozkurt

6-Levent Çolak

7-Arif Can Doğan

8-Arif Gürses

9-Kerim Kahraman

10-Caner Karaaslan

11-Hasan Kömeç

12- Sabri Körcan

13-Hasan Nuhoğlu

14-Ahmet Özçelik

15-Koray Emrah Özkan

16-Özge Öztekin

17- Ümit Usta

18-Duygu Üzüm

19-Kerem Yoğurtçu

20-Erman Yurtbay

Yönetim Kurulu Yedek

1-Tuğçe Çakmakçı

2-Burak Seyhan

3-Kadir Aydoğdu

4-Cihan Sevinç

5-Behice Çelik

6-Hasan Bilgen

7-Burak Gülşen

8-Ayşe Ceylan

9-Aykut Abanoz

10-Şahizer Sarıcık

İl Disiplin Kurulu Asil Üyeler

1-Rıdvan Kaya

2-Atifet Abanoz

3-Ayşe Elmacı

4-İlginç Özkul

5-İhsan Çimen

6-Hasan Moli

7-Serkan Can

İl Disiplin Kurulu Yedek Üyeler

1-Ahmet Aktaş

2-Mesut Keskin

3-Durmuş Ali Özhan

Kurultay Delegeleri

  1. Mustafa Çelik
  2. Hacı Gölbucaklı
  3. Hasan Nuhoğlu
  4. Levent Gülşen

 

Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Çelik oldu
Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Çelik oldu
Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Çelik oldu
Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Çelik oldu
Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Çelik oldu
Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Çelik oldu