Memleket Partisi, Cumhuriyet Bayramını kutladı

Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Mustafa Çelik bir mesaj yayınlayarak Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Memleket Partisi, Cumhuriyet Bayramını kutladı

Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Mustafa Çelik bir mesaj yayınlayarak Cumhuriyet Bayramını kutladı. Başkan Çelik mesajında şunları söyledi:

“Geçmişten geleceğe uzanan tarih yolculuğumuzun en önemli dönüm noktasını oluşturan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünü coşku ve gururla kutluyoruz. Bugün, aziz milletimizin yokluklar ve imkânsızlıklar içerisinde kendi küllerinden çağdaş bir Cumhuriyeti var etmeyi başardığı gündür. Milletimizin yeniden dirilişinin simgesi, çağdaş bir devlet kurarak tarih sahnesindeki seçkin ve saygın yerini yeniden alışının ifadesi olan Cumhuriyetin ilan edilmesiyle birlikte ülkemizin önünde yeni ufuklar açılmıştır.

Milletimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de içeride ve dışarıda bağımsızlığını, demokrasisini ve Cumhuriyetle elde edilen kazanımlarını koruma mücadelesi içindedir. Cumhuriyetin bizleri ulaştırdığı düzey, gelecek için hepimize ayrı bir heyecan ve ümit vermekte, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmekte, milletçe bağımsız yaşama azmimize daha da fazla güç katmaktadır.

Millet olarak bir Cumhuriyet Bayramı’na daha erişmenin mutluluğu ve gururu içindeyiz. Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü kutladığımız böylesine büyük bir günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i, O'nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yaparak bize emanet eden şehitlerimiz ile gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Bu duygu ve düşünceler içinde, aziz milletimizin ve Bartınlı hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramını en iyi dileklerimizle kutluyor, güçlü ve esenlik dolu yarınlar diliyoruz.”