Mekeç'ten kurumlara Atılım Sanayi Sitesi çağrısı

Atılım Sanayi Sitesi'ndeki sıkıntılara dikkat çekerek Bartın Valiliği, Bartın İl Özel İdaresi ve Bartın Belediyesi başta olmak üzere ilgili kurumlara çağrıda bulunan Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, 'Sel sonrası oluşan çamur birikimleri, yerini bozuk ve tozlu yollara bırakmış durumda. Yaklaşık 1500 kişinin çalıştığı sanayi sitesinde çöpler, çamur kalıntıları ve toz-toprak içerisinde üretim, zor ve sağlıksız şartlar altında devam ediyor' dedi.

Mekeç'ten kurumlara Atılım Sanayi Sitesi çağrısı

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, sel sonrasında Atılım Sanayi Sitesinin yaralarını sarmaya çalıştığına dikkat çekerek Bartın Valiliği, Bartın İl Özel İdaresi ve Bartın Belediyesi başta olmak üzere ilgili kurumlara çağrıda bulundu. Başkan Necmi Ateş öncülüğünde Sanayi Sitesinin yaralarını sarmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Mekeç, bu çabanın ötesinde bir çalışma gerektiğini kaydederek “Geçtiğimiz hafta ilimizi ziyaret eden Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Sayın Birol Aydın ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretler kapsamında, geçtiğimiz aylarda selden etkilenen  Atılım Sanayi sitesinde bir takım problemleri yerinde tespit etmiş olduk. Yaklaşık 1500 kişinin istihdam edildiği Atılım Sanayi sitesi, sel felaketinin ardından Sanayi Sitesi Başkanı Necmi Ateş Bey’in öncülüğünde yaraları sarmaya devam ediyor. Öncelikle sayın başkanı ve sanayi sitesi çalışanlarını gayretlerinden ötürü tebrik ediyorum. Ancak gördüğümüz manzara bu çabanın ötesinde bir çalışma gerektiriyor” dedi.

“Üretim, zor ve sağlıksız şartlarda devam ediyor”

Oradaki üretimin ve sağlıksız şartlar altında devam ettiğini belirten Mücahit Mekeç “Sel sonrası oluşan çamur birikimleri, yerini bozuk ve tozlu yollara bırakmış durumda. Yaklaşık 1500 kişinin çalıştığı sanayi sitesinde çöpler, çamur kalıntıları ve toz-toprak içerisinde üretim, zor ve sağlıksız şartlar altında devam ediyor.  Ortaya konulan gayretlerin yetersiz kaldığını ve bir an evvel destekte bulunulması gerektiğini tespit ettik. Bu sebeple başta Bartın Valiliğimiz, Bartın İl Özel İdaremiz ve Bartın Belediyemiz olmak üzere yetkili tüm kurumları, yaşanan bu zor şartlarla daha fazla alakadar olmaya davet ediyoruz. Yaraları sarmak konusunda gerekli girişimlerde bulunulmasını istirham ediyoruz. Atılım Sanayi Sitemizdeki tüm sorunları hep birlikte çözerek orada üretimin sağlıklı koşullarda devam etmesini sağlamak hepimizin görevidir” şeklinde konuştu.