Mekeç 'Saadet Partisi dimdik ayaktadır'

Saadet Partisi Bartın Kurucaşile İlçe Teşkilatı'nın Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçim sonucunda delegelerin tamamının oyunu alan İzzet Bostan yeniden Saadet Partisi Kurucaşile İlçe Başkanlığına seçildi.

Mekeç 'Saadet Partisi dimdik ayaktadır'

Saadet Partisi Bartın Kurucaşile İlçe Teşkilatı'nın Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçim sonucunda delegelerin tamamının oyunu alan İzzet Bostan yeniden Saadet Partisi Kurucaşile İlçe Başkanlığına seçildi.  Kongreye Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, Merkez İlçe Başkanı Emin Titiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Can Özmen, Başkan Yardımcıları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Mekeç: “Saadet Partisi dimdik ayaktadır”

Kongrede selamlama konuşması yapan İl Başkanı Mücahit Mekeç, Saadet Partisi’nin medya ambargosuna maruz kaldığını ifade ederek “Saadet Partisi dimdik ayaktadır.” dedi. Mekeç konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 “Şu anda ülkemizde Saadet Partisi üzerine büyük bir medya ambargosu var. Saadet Partisini yok görmek istiyorlar. Ama Allah’ın izniyle biz dimdik ayaktayız. İl teşkilatımız olarak haftalık yürütme kurulu toplantılarımızı ve aylık divan toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Aynı şekilde beldelerimizde ve ilçelerimizdeki teşkilatlarımız da haftalık yürütme toplantılarını ve divan toplantılarını gerçekleştiriyorlar. Bakın bu gün Kurucaşile İlçe kongremizi gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin her noktasında teşkilatlarımız var. Her ne kadar bunu görmeseler de Saadet Partisi dimdik ayaktadır. Önümüzde erken seçim süreci konuşuluyor. Biz Saadet Partisi olarak il ve ilçelerimizle seçime hazırız. Bazı medya organlarına baktığımız zaman ülke güllük gülistanlık. Sanki iktidardaki parti 20 yıldır hükümette değil de yeni seçilmiş gibi bir hava oluşturuyorlar. Ama gerçek bu değil. Türkiye adeta bir korku imparatorluğuna döndü. Kimse sesini çıkaramıyor. Beraber yürüdükleri insanları bile yanlışa tahammül edemeyince yolda bıraktılar. Bu durumdaki bir ülkede adalet ve demokrasiden söz edilebilir mi? Ancak bıçak kemiğe dayandı. İnsanlar bu durumdan kurtulmak için bir çare arıyorlar. İnşallah bu çareyi de Saadet Partisi olarak biz ortaya koyacağız.”

İzzet Bostan güven tazeledi

Tek liste ile seçime gidilen kongrede, mevcut başkan İzzet Bostan güven tazeledi. Tüm partililere, delegelere ve ilçe halkına teşekkür eden İzzet Bostan, “Bizim teşkilat çalışmalarımız bir sevdadır.” dedi. İzzet Bostan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Partimize olan güvenimiz ve oluşturduğumuz yeni yönetimimizle önümüzdeki dönemde gece gündüz çalışıp Saadet Partisini iktidara getireceğiz. Türkiye’de milli politikaların tek adresi Saadet Partisidir. Ülkemizde hangi kesime dönüp baksak orada yoksulluk, yoksunluk, mağduriyet, ortada kalmışlık görüyoruz. Türkiye’nin dikkati sürekli olarak bir yerlere çekilip gerçek gündem konuşulmuyor. Saadet Partili yöneticiler olarak biz üzerimize düşen görevin yükümlülüklerini, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları ve ülkemizi getirmek istedikleri noktayı çok iyi biliyoruz. Bizim teşkilat çalışmalarımız bir sevdadır. Bu sevda ‘yarınlar yorgun olanların değil, rahatından vazgeçenlerin olacaktır’ diyen Hasan El Benna’nın sevdasıdır. Bu sevda ‘Kudüs özgür oluncaya dek gülmeyeceğim, Kudüs özgür oluncaya dek yatak yüzü görmeyeceğim’ diyen Selahaddin Eyyubi’nin sevdasıdır. Bu sevda herkesin Amerika’ya ram olduğu bir dönemde hiç kimsenin olmazsa olmaz dediği bir devirde Meclis kürsüsüne çıkıp ‘bana ne Amerika’dan’ diyen Erbakan Hoca’mızın sevdasıdır. Sevdamız ve mücadelemiz daim olsun.”