Mecliste yoğun ziyaret trafiği

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, TBMM'deki makamında yoğun ziyaret trafiği yaşadı. Farklı zamanlarda gerçekleştirilen ziyaretlerde Bartın Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan, Bartın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Fındık ve Başkan Yardımcısı Cihat Bilgin, Bartın İşkur İl Müdürü Ali Solak ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bartın İl Temsilcisi Soner Yürekli ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karaçay, Milletvekili Tunç'la makamında bir araya geldi.

Mecliste yoğun ziyaret trafiği

Bartın Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan,  TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret etti.  Milletvekili Tunç, bir süre önce Bartın’da Ticaret il müdürü olarak göreve başlayan Erhan Özcan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.  Bartın Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan da TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a müdürlüğün çalışmalarına verdiği destek için teşekkür etti. 

Fındık’tan ziyaret

Bartın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Fındık ve Başkan Yardımcısı Cihat Bilgin TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret etti. Bartın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasının çalışmaları hakkında bilgi veren Oda Başkanı Fındık, Milletvekili Tunç’a gerek Bartın için yaptıkları çalışmalar gerekse TBMM’deki çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta Bartın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Fındık ve Başkan Yardımcısı Cihat Bilgin’e ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Müdür Solak’tan ziyaret

Bartın İşkur İl Müdürü Ali Solak, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret etti.  Milletvekili Tunç, İki ay önce Bartın’da İşkur il müdürü olarak göreve başlayan Ali Solak’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi. İŞKUR’un çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Milletvekili Tunç, İŞKUR’un gerek meslek edindirme çalışmaları, işçilerimiz ve işverenlerimiz için gerçekleştirmekte oldukları programlar başta olmak üzere geniş bir alanda hizmet verdiğini söyledi. Bu çalışmalarda Bartın halkının memnuniyetini önemsediklerini belirten Milletvekili Tunç Bartın’da tüm İŞKUR çalışanlarına kolaylıklar diledi. Yeni İŞKUR binası yapımını da 2021 yatırım programına aldıklarını belirten TUNÇ, proje çalışmalarının ardından yapım ihalesini gerçekleştireceklerini söyledi.

Bartın İşkur İl Müdürü Ali Solak’ta TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a müdürlüğün çalışmalarına verdiği destek ve yeni İŞKUR binasının yatırım programına alınmasındaki gayretleri için teşekkür etti. 

TÜGVA’dan ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bartın İl Temsilcisi Soner Yürekli ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karaçay TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.  Türkiye Gençlik Vakfı’nın, dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfı olduğunu belirten TÜGVA Bartın İl temsilcisi Soner Yürekli vakfın Bartın’daki çalışmalarına verdiği destek için Milletvekili Tunç’a teşekkür etti. TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta Soner Yürekli ve Fatih Karaçay’a ziyaretleri için teşekkür ederek, vakfın gençlere yönelik hizmetlerini takdirle karşıladığını, faaliyetlerinde her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

Mecliste yoğun ziyaret trafiği
Mecliste yoğun ziyaret trafiği
Mecliste yoğun ziyaret trafiği
Mecliste yoğun ziyaret trafiği
Mecliste yoğun ziyaret trafiği
Mecliste yoğun ziyaret trafiği