Levent Gündüz'den istifalı terk-i diyar

Gölbaşı deplasmanı öncesi büyük umutlarla  anlaşan Teknik Adam Levent Gündüz'le anlaşan Bartınspor'da olaylı Polatlıspor maçı sonrası yollar ayrıldı.

Levent Gündüz'den istifalı terk-i diyar

Levent Gündüz’den istifalı terk-i diyar

Gölbaşı deplasmanı öncesi büyük umutlarla  anlaşan Teknik Adam Levent Gündüz’le anlaşan Bartınspor’da olaylı Polatlıspor maçı sonrası yollar ayrıldı. Gündüz, saha içinde ve saha dışında yaşanan olaylarla il gündemine bomba gibi düşen ve son ana kadar galip götürülürken 90+5’le gelen golle 1-1 berabere biten karşılaşma sonrası Kulüp Yönetimine ayrılmak istediğini söyleyerek istifasını sundu. Gündüz’ün istifasının ardından göreve Yardımcı Antrenör Gürkan Elçi getirildi.

Bu hafta evinde Polatlıspor’la karşılaşan Bartınspor, olaylı maçlarından birini daha da yaşadı. 1-1 berabere biten karşılaşma hem saha içinde hem de maç sonu stat dışında yaşanan olaylarla hem il gündemine hem de spor camiasına damgasını vurdu. Hakem Haluk Gürsoy’un yönettiği maç, yanlış hakem kararlarıyla katledilirken Polatlılı futbolcuların Bartınspor taraftar tribünü attığı toplar, Bartınsporlu Şükrü ve Mahsum’a çıkan kırmızı kartlar, Polatlı oyuncusu Hacı Ahmet Kerküş Albayrak’ın gol sonrası tribüne yaptığı çirken el hareketiyle çığrından çıktı.

Es geçilen penaltı ve kararlar sinirleri gerdi

19. Dakikada Tahir’in attığı penaltı gölüyle 1-0 öne geçen kırmızı-siyahlılar, Hakem Gürsoy’un es geçtiği penaltı dahil yanlış verilen kararlara rağmen ilk yarıyı bu skorla galip bitirmeyi başardı.

Oyundan geç alınan Yeldar’a protesto

İlk yarı verilen yanlış hakem kararlarıyla gerilen sinirler, ikinci yarı Levent Gündüz’ün pek de gününde olmadığı anlaşılan Yeldar’ı oyundan geç almasıyla daha arttı. Polatlı’nın Bartınspor kalesinde üst üste pozisyon bulduğu anlarda dakika 62’yi gösterirken Gündüz, Yeldar’ı çıkararak yerine Fatih’i oyuna aldı. Yeldar sahadan çıkarken tribünlerden kendisine yükselen protesto seslerine aynı şekilde karşılık verince tansiyon yükseldi.

Hacı’dan başrollük performans

Dakika 67’yi gösterdiğinde ise Bartınsporlu Mahsum, daha 2 ay önce Bartınspor’da oynayan Polatlı oyuncusu Hacı Ahmet’le girdiği ikili mücadele sonrası ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atılınca olanlar oldu. Kart çıkana kadar acıyla bağırarak yerde yatan Hacı, kartı görünce birden sevinçle ayağa kalktı. Bunu gören Bartınspor kaptanı Şükrü, Hacı’ya giderek omuz attı. Mahsum’un tartışmalı ikili mücadelesine hiç düşünmeden kart gösteren Hakem Gürsoy, bu fırsatı da hiç kaçırmadı ve acımadan direk kırmızı kartla Şükrü’yü oyundan attı. Provakasyonlarıyla eski 2 takım arkadaşını oyundan attırmayı beceren Hacı da müdahaleye gerek kalmadan iyileşen ayağıyla oyuna devam etti.

Bartınspor son ana kadar yıkılmadı

Hacı’nın başrol oyuncusu olduğu bu olaylar Bartınspor taraftarını da takımı da yıldırmadı. 7 Dakikalık uzatma dahil maçın son 30 dakikası boyunca sahada 9 kişi kalan kırmızı-siyahlılar, olağanüstü bir çabayla skoru korumaya çalıştı. İhsan kalesinde devleşti her oyuncu tek vücut oldu. Bartınspor, 90+5’te atılabilen golle yıkıldı. İlk pozisyonda İhsan kalesine giden topu çıkarmayı bildi ancak ikinci pozisyona engel olamadı ve Polatlı 28 dakika boyunca atmayı beceremediği golü atarak 1-1 beraberliği yakaladı.

Hacı’dan el hareketli final!

Son anlara kadar 9 kişilik Bartınspor’a gol atmayı bir türlü beceremeyen Polatlı, deplasmanda kendisine 1 puanı getiren bu golle sevindikçe sevindi. Oyundan 2 kişi attırmayı berecen Hacı Ahmet de sevincini Bartınspor tribününe çirkin el hareketi yaparak gösterdi. Hacı’nın bu hareketi hem tribünleri hem Başkan Serkan Yurtaçan başta olmak üzere tüm Bartınspor yönetimini çileden çıkardı.

Maçın hakemi Haluk Gürsoy, auto çıkan topta Bartınspor’un kalecisi İhsan vuruşunu yapamadan daha top elindeyken maçı bitirdi. Oyuncuların sahadan çıkmasını beklemeyip ilk önce kendisi çıktı. Polatlılı oyuncular, sanki canını kurtarır gibi Hacı’yı aralarına alarak sahadan çıktı. Bartınspor’da haftayı 1 puanla kapatmak zorunda kaldı.

Pek de istenilen performansı veremedi

Teknik Adam Levent Gündüz işte bu olayların yaşandığı maç sonunda Bartınspor Yönetimine ayrılmak istediğini söyleyip istifasını sundu. Yönetim de büyük umutlarla aldığı ancak bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Gündüz’e kal diye ısrar etmedi. İstifayı kabul ederek Gündüz’ün yerine Yardımcı Antrenör Gürkan Elçi’yi getirdi. Pek de başarılı tablo çizemedi Zaten Levent Gündüz de göreve geldikten sonra pek de başarılı bir tablo çizememişti. Teknik Direktörlük yaptığı 6 hafta boyunca 2-1’lik skorla biten Gölbaşı ve Ereğli maçı hariç 1-1 biten Yeniçağ, 2-1 biten Devrek, yine 1-1 biten Kastamonu ve Polatlı maçlarıyla 9 puan kaybetmişti. Yaptığı hatalı ya da geç oyuncu değişiklikleriyle de eleştirilmişti.

Karabük maçı hazırlıkları başladı Bartınspor bu hafta deplasmanda lider Karabükspor’la karşılaşacak. Olaylı Polatlı maçı sonrası hocaları Levent Gündüz kendilerini terketse de takım, Gürkan Elçi yönetiminde maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kulüp yönetiminin ise ikinci bir karara kadar Elçi’yle yola devam etmeyi düşündüğü ifade ediliyor.

Levent Gündüz'den istifalı terk-i diyar
Levent Gündüz'den istifalı terk-i diyar
Levent Gündüz'den istifalı terk-i diyar
Levent Gündüz'den istifalı terk-i diyar
Levent Gündüz'den istifalı terk-i diyar