Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki

Ligin 2. Haftasında evinde Kozlu Belediyespor'la karşılaşan Bartınspor, sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Maçın tek golü ilk yarının son uzatma dakikasında Kozlulu futbolcu Furkan Coşkun'dan geldi. Bartınspor'un özellikle ikinci yarı tüm hatlarıyla Kozlu ceza sahasında yüklendiği maçta Kozlulu futbolcuların topsuz alanda dahi yaşadığı sakatlıklar ve hakemlerin tartışmaya açık kararları sinirlerin gerilmesine neden oldu. Bartınspor taraftarı, Kozlulu futbolculara ve hakemlere sert tepki gösterirken maç sonunda sahaya inen Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan da tepkisi dile getirdi.

Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki

Bartınspor, ligin 2. Haftası evinde Kozlu Belediyespor’la karşılaştı. Bartın Atatürk Stadyumu’ndaki karşılaşmayı eşiyle birlikte Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan ve kulüp yönetimiyle birlikte çok sayıda Bartınspor taraftarı izledi. Kapalı tribünü dolduran taraftar, maç boyunca Bartınspor’a tezahüratlarıyla destek oldu.

Her iki takımın ilk 11’i

Bartınspor, evindeki ilk karşılaşmaya kalede İhsan Turgut Kirveli, Mahsum Kara, Oğuzhan Kolak, Abdullah Keleş, Tolga Akdeniz, Cihan İlkme, Cengiz Argüç Argın, Tahir Türker, Enes Çavuş, Mert Ali Artuklu ve Fatih Akmaz 11’yle çıktı. Deplasmandaki Kozlu Belediyespor ise Can Avcı, Furkan Çoşkun, Polat Öztürk, Aykut Topal, Özgür Altun Işık, Halil Eroğlu, Oğuz Küçük, Erdoğan Erdoğan, Yunus Emre Mest, Sergen Çaça ve Ethem Özden 11’yle sahada yerini aldı.

Bartınspor’dan atak, Kozlu’dan defansif oyun

Hakem Aslan Gökhan ve Yardımcı Hakemler İzlem Günaydın ile Arslan Sevinç’in yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında Bartınspor, genelde oyun üstünlüğünü elinde bulunduran taraf oldu. Bartınspor’un baskılı oyunu karşısında defansif oyun oynayan Kozlu ise kontra ataklarla golü bulmaya çalışan bir takım görüntüsü sergiledi.

Kozlu’lu futbolcular çıldırttı

Kozlu’lu futbolcuların ilk yarının ortalarından itibaren topsuz alanda dahi yaşadığı sakatlılar, sakatlanan oyuncuların oyunu soğutmak adına yerden uzun süre kalkmaması ve hakemlerin bu davranışlara müsaade eder tarzdaki tutumlarıyla her iki takım adına da tartışmaya açık pozisyonlarda çalınan düdükler, maçın ilk yarısından itibaren taraftarların ve Bartınsporlu yöneticilerin sinirlerinin gerilmesine neden oldu. 

Maçın tek golü Furkan Coşkun’dan geldi 

Maçın ilk yarısını bu şekilde götüren Kozlu ise aradığı golü ilk yarısının son uzatma dakikasında buldu. Bartınspor ceza sahasında Kozlu’lu Oğuz Küçük’ün ortaladığı topa kafayla karşılık veren Furkan Coşkun, topu ağlara gönderdi ve Kozlu bu golle ilk yarı soyunma odasına 1-0 galip giden taraf oldu.

Bartınspor ikinci yarı tüm hatlarıyla yüklendi

İkinci yarı sahaya galip çıkan Kozlu, bu yarının ilk dakikalarında karşılaşmaya ağırlığını koymaya çalışsa da Bartınspor, oyunun kontrolünü elini aldı. Rakip kaleye atak üstüne atak yapan kırmızı-siyahlılar, maçın son anına kadar gol aradı. Rakip kalede üst üste korner atışı kullanan Bartınspor, ikinci yarı adeta Kozlu’yu kendi ceza sahası içerisine hapsetti.

Maçta uzatma dakikası bilmecesi

Kendi ceza sahasına kapanarak Bartınspor’un  ataklarını önlemeye çalışan Kozlu’lu futbolcular, tüm sinirlerin gerilmesine neden olan ilk yarıdaki tutumlarını ikinci yarıda sürdürdü. Sakatlık yaşayan Kozlulu futbolcular aynı şekilde oyunu soğutabilmek adına yerden uzun süre kalkmazken maçın en tartışmalı anlarından biri de uzatma dakikalarının gösterildiği an oldu. Uzatma dakikalarının gösterildiği panoda sıfır yazınca karşılaşmayı izleyenler, maçın ikinci yarısının kaç dakika uzatıldığını anlayamadı.

Kaleci İhsan rakip kalede gol aradı

Bartınspor ise ikinci yarı boyunca tüm hatlarıyla Kozlu kalesine yüklendi. Maçın uzatma dakikalarının son anlarında kırmızı-siyahlıların kalecisi İhsan’da kaleyi terk ederek arkadaşlarına destek oldu. Kozlu ceza alanına gelen İnsan, topu biranda önünde bulunca şut çekti ancak Bartınspor tüm çabalarına rağmen ikinci yarı aradığı golü bulamadı ve maç 1-0 Kozlu’nun galibiyetiyle sona erdi.

Yurtaçan’dan hakemlere tepki

Maç boyunca taraftarın Kozlu’lu futbolculara ve hakemlere gösterdiği sert tepki maç sonunda da devam etti. Bitiş düdüğüyle beraber sahaya inen Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan da hakemlerle konuşarak Kozlu’lu futbolcuların oyunu yavaşlatma adına yaptığı davranışlara müsaade etmelerine ve bazı pozisyonlarda Bartınspor'un aleyhinde çalınan düdüklere tepkisi dile getirdi.

 

 

Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki
Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki
Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki
Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki
Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki
Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki
Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki
Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki
Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki
Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki
Kozlulu futbolculara ve hakeme sert tepki