Kozcağız eski Belediye Başkanı Meliha Okutay, oğlunu evlendirdi

Siyaset dünyası bu nikahta bir araya geldi

Kozcağız eski Belediye Başkanı Meliha Okutay, oğlunu evlendirdi

Kozcağız’ın eski Belediye Başkanlarından CHP’li Meliha Okutay’ın oğlu Metin Okutay’ın nikah töreni siyaset dünyasını bir araya getirdi.

 

Kozcağız eski Belediye Başkanı Meliha Oktay’ ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Dr. İbrahim Okutay’ın oğlu Metin Okutay ve Elena Kasnatscheewa hafta sonu gerçekleştirilen muhteşem bir nikah töreniyle e dünya evine girdi.

 

Çiftin nikah töreni Kozcağız beldesindeki evlerinin bahçesinde gerçekleştirilen nikah törenine CHP Parti Meclisi Üyesi ve Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, CHP İl Başkanı Selim Karakaş, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, siyaset ve iş dünyasından birçok isimle birlikte çok sayıda davetli katıldı.

 

Nikah akdi öncesinde davetlilere seslenen Meliha Okutay, “Çok değerli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Her biriniz bizler için çok kıymetlisiniz. Bunu kelimelerle ifade edemem. Eşimiz vefatı dolayısıyla aramızdan ayrıldı. Oğlum Metin Hindistan’dan döndü. Şuan tüm duyguları çok yoğun yaşıyoruz. Merasimin ardından evlilik ile ilgili imzalarını atacaklar. Gelinimiz Elena ile oğlumuz Metin Hindistan’da tanıştılar. Bizler de aileleri olarak evliliklerine onay verip destek olduk. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.Nikah akdinin tamamlanmasının ardından genç çift tebrikleri kabul etti. Bizler de Bartın Hergün Gazetesi olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz.