Koşsa da polisten kaçamadı

Bartın'da polisi görünce paniğe kapılıp üstündeki uyuşturucuyu çevreye atan ve polisten koşarak kaçmaya çalışan bir kişi yakalandı. Polis aynı zamanda bu kişi uyuşturucu sattığını tespit ettiği bir kişiyi daha gözaltına aldı.

Koşsa da polisten kaçamadı

Alınan bilgilere göre;  E.A polisi görünce biranda paniğe kapılıp koşarak polisten kaçmaya çalıştı. E.A’nın davranışlarından şüphelenen polis, şüpheli kaçarken çevreye bir takım eşyaları attığı gördü. Şüpheliyi ısrarla takip eden polis sonunda E.A’yı yakalamayı başardı. E.A ile bir kişinin daha birlikte hareket ettiğini fark eden polis, bu kez da S.S.Ç’nin uyuşturucu sattığını tespit etti. Her iki şüphelinin de üzerinde yapılan aramalarda  4 parça satışa hazır şekilde paketlenmiş  1,74 gr metamfetamin, E.A’nın üzerinde de  aynı şekilde paketlenmiş tek parça 0,34 gr metamfetamin ve 1 uyuşturucu içiminde kullanılan cam aparat ele geçirdi.

Uyuşturucu sattığı tespit edilen S.S.Ç hakkında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, E.A hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldığı öğrenildi.