Kıranoğlu: 'Gelecekte üretici olacağız'

Düşük enflasyon rakamlarının göstermelik olduğunu ifade eden Yeniden Refah Partisi STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Kıranoğlu, 'Hiç bir zaman ürün fiyatlarında istikrar sağlanamayacak. Girdiler düşmedikçe fiyatlar düşmez. Hepinizi Yeniden Refah'a davet ediyoruz' dedi.

Kıranoğlu: 'Gelecekte üretici olacağız'

Yeniden Refah Partisi STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Kıranoğlu, düşük enflasyon rakamlarının göstermelik olduğunu söyledi. Ürün fiyatlarında hiçbir zaman istikrar sağlanmayacağını söyleyen Kıranoğlu, “Şimdiye kadar yapılan enflasyon düşüklüğü göstermelik enflasyon düşüklüğüydü.  Hiç bir zaman ürün fiyatlarında istikrar sağlanamayacak. Girdiler düşmedikçe fiyatlar düşmez. Hepinizi Yeniden Refah'a davet ediyoruz. Biz vatan hainleriyle mücadele etmesini de biliriz.  Terörle bağlantılı tüm oluşumlar kapatılacak, devletten maaş alamayacaklar. Bu ülkeye hainlik edenleri beslemeyeceğiz” dedi.

“AK Parti'den daha iyi hizmet üreteceğiz”

Yeniden Refah Partisi olarak topyekun mal üretme, hizmet üretme seferberliğine gireceklerini kaydeden Ali Kıranoğlu, “Topyekûn mal üretme, hizmet üretme seferberliğine gireceğiz. AK Parti'den daha iyi hizmet üreteceğimize şüpheniz olmasın. Emekli ve asgari ücretlinin ücretiyle adeta verilen komik rakam zamlarla bir yere ulaşmak mümkün değil. Asgari ücret ve emekli maaşlarını 3 bin 500 bandına çekeceğiz. Büyük sermayelerin millerin üstünden geçmesine izin vermeyeceğiz. Esnafımızı da, milletimizi de kollayacağız” şeklinde konuştu.