Kent merkezinde sisleme çalışması

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Kent merkezinde ve İnkumu'nda kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında kanal sisleme ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Fırıncıoğlu, 'İnkum'dahaşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını yürütüyoruz çevre ve halk sağlığına azami önemi gösteriyoruz' dedi.

Kent merkezinde sisleme çalışması

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Hemşehrilerimizin yaz gelmeden rahat bir dönem geçirmesi için ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri kent merkezinde ve İnkumu’nda kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında kanal sisleme ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını yürütüyor. Çevre ve halk sağlığına azami önemi gösteriyoruz” dedi.

Bartın’da robotik kodlama kursu

Bartın Belediyesi Bilim Atölyesi ve Bartın Bilim Derneği tarafından çocukların zihinsel gelişimlerinidestekleyen Robotik Kodlama eğitimleri veriliyor. Bartın Belediyesi Bilim Atölyesi ve Bartın Bilim Derneği tarafından Robotik Kodlama Kursu ile yeni nesil yazılımcıların yetişmesine imkân sağlanıyor. Konu ile ilgili değerlendirme yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Çocuklarımız geleceğin girişimcileri, yazılımcıları, tasarımcıları olacak. Bu kapsamda da Bartın Belediyesi Bilim Atölyemiz ve Bartın Bilim Derneği tarafından düzenlenen Robotik Kodlama Kursumuz büyük önem taşıyor. Her yıl düzenli olarak açılan kursumuz bu yıl da devam ediyor. Yavrularımızın gelişiminde katkıda bulunan değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, genç kardeşlerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Fırıncıoğlu “Sporcularımıza başarılar diliyorum”

Bartın Belediyesi Güreş Takımı sporcuları Afyon’da düzenlenecek olan U17 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasına katılacak. Şampiyonaya katılacak olan Belediye sporcularına başarılar dileyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “21-24 Şubat tarihlerinde Afyon’da düzenlenecek olan U17 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasına Bartın Belediyesi Güreş Takımımızdan 2 antrenör ve 10 sporcumuz katılım sağlayacak. Sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Fırıncıoğlu’ndan  Vali Arslan’a ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret etti.  Fırıncıoğlu, “Kentimizin ihtiyaçları ve çözüm önerileri ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk” dedi. Belediyenin projeleri hakkında Vali Arslan’a bilgi veren Başkan Fırıncıoğlu; “Bartın Valimiz Dr. Sayın Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret ettim. Belediyenin faaliyetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgi verdim. Kentimizin ihtiyaçları ve çözüm önerileri ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle muhtarları meclis toplantısı’nın 7.’si düzenlendi

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 22 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, Mahalle Muhtarları Meclis Toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Fırıncıoğlu, muhtarlarla periyodik olarak gerçekleştirilen toplantılarda bir araya gelerek onların talep, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye devam ediyor. Mahalle Muhtarları Meclis toplantılarının çok verimli geçtiğini belirten Başkan Fırıncıoğlu, toplantı sonrası şu ifadeleri kullandı; “Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ve bu ay 7.’sini düzenlediğimiz Mahalle Muhtarları Meclis Toplantısı’nda Mahalle Muhtarlarımızla bir araya geldik. Toplantılarımız çok verimli geçiyor, vatandaşlarımızın memnuniyeti için el birliğiyle çalışıyoruz. Tüm muhtarlarımız mahallesine hizmet alabilmek için çaba sarf ediyor. Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında birer hizmet köprüsü vazifesi gören muhtarlarımıza katılımları için teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Kentimiz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Fırıncıoğlu sporcumuz Uzun’u tebkrik etti

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediyemiz Okçuluk Kulübü Sporcusu İrem Nur Uzun’u tebrik etti. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Belediyemiz Okçuluk Kulübü sporcumuz İrem Nur Uzun, Samsun ilinde üniversiteler arası düzenlenen Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonasında finale yükseldi. Başarılı sporcumuz 22 Şubat Perşembe günü saat 11.00’da altın madalya için mücadelesi verecek. Sporcumuza final karşılaşmasında da başarılar diliyorum” dedi.