Kemal Camcı, son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü Zonguldak Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yaşam mücadelesini kaybederek hayata veren eden Bartın Belediyesi Belediye Meclis Üyesi, Eski Belediye Başkanı Vekili ve Bartınspor As Başkanı Kemal Camcı, sevenlerinin göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Kemal Camcı, son yolculuğuna uğurlandı

Bartın’da uzun yıllar esnaflık yapan Bartın Belediyesi Belediye Meclis Üyesi, Eski Belediye Başkanı Vekili ve Bartınspor As Başkanı Kemal Camcı, Zonguldak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görüyordu. 2 haftadır Zonguldak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden Kemal Camcı, çoklu organ yetmezliği nedeniyle 78 yaşında hayatını kaybetmişti.

Evinin önünde cenaze töreni

İş insanı İlker Camcı ve Ahu Camcı Uğur'un babaları, Bercis Camcı'nın eşi Kemal Camcı için Kırtepe Mahallesi Davutfırıncıoğlu Caddesi’ndeki evinin önünde  cenaze töreni düzenlendi. Törene Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık ve iş insanları, Bartınspor Kulübü Yöneticileriyle futbolcuları, ilin siyasette ileri gelen isimleri başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Aile kabristanına defnedildi

Evinin önünde Kuran-ı Kerim okunarak dualar edilen Camcı’nın naaşı daha sonra Aşağı (Şadırvan) Cami’ne getirildi. Buradaki cenaze töreninde CHP Bartın Eski Milletvekili Rıza Yalçınkaya da yer aldı. Kemal Camcı, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası ise aile kabristanına defnedildi.

Fırıncıoğlu baş sağlığı diledi

Cenaze yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Başkan Vekili Fırıncıoğlu, Fırıncıoğlu; “Bartın Belediyesi’nde uzun yıllar Başkan Vekilliği yapan, spora büyük emekleri olan Kemal Camcı’yı ebediyete uğurluyoruz. Kırtepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen cenaze merasimine katılarak ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi ilettik. Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum” dedi.

Akın: “Bartın’da sporun gelişmesi için emek verdi”

Merhum Kemal Camcı’ya rahmet dileyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise açıklamasında; “Kemal Ağabeyimizi Ebediyete uğurluyoruz. Bartın Belediyesi’nde uzun yıllar Başkan Vekilliği yapan, Bartın’da sporun gelişmesi ve Bartınspor için büyük emek veren değerli büyüğüm Kemal Camcı’yı ebediyete uğurluyoruz. Belediye Başkan Vekilim Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, İl dışı programım nedeniyle katılamadığım cenaze merasimine katılarak Camcı ailesine başsağlığı diledi. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Tunç’tan baş sağlığı mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da “Bartın Önceki Dönem Belediye Meclisi Üyemiz İlker Camcı kardeşimizin babası, Bartın Spor yöneticisi, Bartın Belediyesi Eski Başkan Vekili, değerli büyüğümüz Kemal Camcı’nın vefatından derin bir üzüntü duydum. Kemal Camcı amcamıza Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.  Ruhu şad, mekanı cennet olsun” sözleriyle bir baş sağlığı mesajı yayınladı.

Bartın Hergün Gazetesi olarak bizler de Merhuma Allah’tan rahmet Camcı ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.