Kaya 'Umutsuzluk yok kazanacağız'

İYİ Parti Bartın Parti Sözcüsü Berkan Kaya partisi adına 28 Mayıs'ta yapılacak 2'inci tur Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kaya 'Umutsuzluk yok kazanacağız'

İYİ Parti Bartın Parti Sözcüsü Berkan Kaya partisi adına 28 Mayıs'ta yapılacak 2’inci tur Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Bartınlı hemşerilerim 28 Mayıs’ ta mutlaka sandığa gidip oyunuzu kullanın. Unutmayın ki Sayın Erdoğan ülkenin yarısının oyunu alamamış birisidir. Kaybedilmiş bir seçim yoktur. Umudunuzu kaybetmeyin. Bizlere düşen görev 28 Mayıs’ ta sandığa gidip, oyumuzu değişimden, kardeşlikten, özgürlükten, eşitlikten yana kullanmaktır. Bu seçim meclise domuz bağcılarını sokanlara, kadın haklarıyla derdi olanlara karşı kadının yaşam ve eğitim hakkını savunanlar arasında bir seçimdir. Bu seçim ekonomiyi batıranlara, paramızı pul edenlere, geleceğimizi, umutlarımızı çalanlara karşı refahı, özgürlüğü, eşitliği ve kardeşliği savunanların seçimidir. Yapmamız gereken bellidir. Bu kötü tabloya son vermek için sandığa küsmeyeceğiz. Geleceğimize ve oylarımıza sahip çıkmak için 28 Mayısta oyumuzu Kemal Kılıçdaroğlu' dan yana kullanacağız."