Karakaya'dan Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti

Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Uğur Karakaya, Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı aynı zamanda Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman'ı ziyaret ederek, Bartın'daki gazetecilerin ve Hergün Gazetesi çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Karakaya'dan Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti

Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Uğur Karakaya, Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı aynı zamanda Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’ı ziyaret ederek, Bartın’daki gazetecilerin ve Hergün Gazetesi çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Sohbet havasındaki ziyarette Vali Yardımcısı Karakaya, gazetecilerin tıpkı bürokratlar gibi halk yararına kamu hizmeti gördüğüne ve idareyle halk arasında köprü vazifesini üstlenerek halkın sesinin idarecilere iletilmesi gibi büyük biz hizmet verdiğine dikkat çekti.

“Basınımızın çalışmaları takdire şayandır”

Bartın’daki basın mensuplarının çalışmalarını takdirle takip ettiklerini dile getiren Uğur Karakaya “Gazetecilik, bir iş ve meslek olmakla birlikte aynı zamanda yapılan işin niteliği ve vasfı itibarıyla bir kamu hizmetidir. Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesini sağlamak, toplumsal konularla ilgili kamuoyu oluşturmak ve gerçekleri araştırmak gibi çok önemli görevleri yerine getirmektedir. Bu anlamda basın mensuplarımızın çalışmaları takdire değerdir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi “Basın, Milletin müşterek sesidir. Basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir” ilkesinden hareketle her şart altında çalışmalarını sorumluluk bilinci içerisinde sürdüren tüm basın çalışanlarına emekleri için teşekkür ediyorum. Basın meslek ilkeleri doğrultusunda doğru ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde kamuoyunu aydınlatan, öncelikle kentimizdeki değerli gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Karaman da İdareciler Gününü kutladı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karakaya’ya ziyaretleri için teşekkür eden Nihal Karaman’da bürokratların devletin imkanlarıyla halkla hizmet götürebilmek adına canla başla çalıştıklarını ifade etti. Bu anlamda kendisine çalışmalarında başarılar dileyen Karaman, Karakaya’nın da 10 Ocak İdareciler Gününü kutladı.