Karakaş: 'Siz önce Bartın'a bakın'

Sosyal medya paylaşımından dolayı TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u sert bir dille eleştiren CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, 'Sayın Tunç, siz İstanbullu kafaya takmayın orası emin ve liyakatlı ellerde. Siz önce Bartın'a bakın' dedi.

Karakaş: 'Siz önce Bartın'a bakın'

AK Parti Bartın Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından isim vermeden İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eleştirerek "İngiliz elçisiyle yemekli görüşmeyi 16 milyon İstanbulluya tercih ediyorsanız, İstanbullu bunu sorar. Depremde kayak keyfi, selde tatil keyfi, kar'da balık keyfi. İnsan hayret ediyor. Öncelikle CHP yönetiminin ayağa kalkması lazım "sen ne yapıyorsun" diye. Ama nerde?” paylaşımında bulunmuştu. "Sayın Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç algı operasyonu amaçlı İstanbul'la ilgili yaptığın paylaşımı görünce dayanamadım yazıyorum” diyen CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, Milletvekili Tunç’u sert bir dile eleştirdi. 

İstanbullu kafaya takmayın orası emin ellerde”

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Başkan Karakaş şunları söyledi:

 "Sayın Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç algı operasyonu amaçlı İstanbul'la ilgili yaptığın paylaşımı görünce dayanamadım yazıyorum. Siz İstanbullu kafaya takmayın orası emin ve liyakatlı ellerde.

"Siz önce Bartın'a bakın"

Bence sorumlu olduğunuz kendi bölgenize yani Bartın'a bakın. Günlerdir kar esareti çeken yolları kapalı Bartın'ın köylerine bakın ve değerlendirmesini siz yapın. Günlerdir elektrik kesintisi çeken Bartın'ın köylerine bakın ve değerlendirmesini siz yapın. Organize sanayi bölgelerinde yapılan elektrik ve doğalgaz kesintilerine bakın ve değerlendirmesini siz yapın.

"Zamlı elektrik faturalarına bakın"

Bugünlerde evlere ve işyerlerine gelen yüzde 100 zamlı elektrik faturalarına bakın ve değerlendirmesini siz yapın. Zamlı doğalgaz faturaları henüz gelmedi gelince söyleriz, onun da değerlendirmesini siz yaparsınız".

"Karayollarında binlerce kişi mahsur kaldı"

"İstanbul havalimanına hava muhalefeti nedeni ile inemeyen Sayın Bakanların neden Atatürk havalimanına indiğini, 61 milyon Türk Lira'sına ihale ettiğiniz D-100 (Ankara-İstanbul) karayolunun neden ulaşıma kapandığını. Ulaştırma Bakanlığı'nın Sorumluluğunda ki İstanbul havalimanında 25 bin yolcunun neden Mahsur kaldığını, Ulaştırma Bakanlığı sorumluluğundaki Karayollarında binlerce yurttaşımızın neden mahsur kaldığını seçmenlerinize ve Bartınlılara anlatırsınız.

"İstediğiniz ortamda karşılıklı tartışırız"

"Yolunuz düştüğünde, Bartın'a geldiğinizde istediğiniz ortamda karşılıklı tartışırız. Bir Atasözümüzü hatırlatmak isterim. Atma Recep Din Kardeşiyiz" dedi.