Karabük TSO'dan Bartın çıkarması

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz ve beraberindekiler Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ve OSB'de üretim yapan firmalara ziyarette bulundu.

Karabük TSO'dan Bartın çıkarması

Ziyarette Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz’ın beraberinde, Karabük TSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim kurulu üyeleri Hakan Kafalı, Cenk Gedikoğlu, Ahmet Gürkan Malkoç, Ali Karakaş, Cemal Dereli ve Genel sekreter Cem Biçen yer aldı.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları M.İlker Yıldırım ve S.Cem Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ufuk, Egemen Kemik, Necati Sandıkcı ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara tarafından karşılanan Karabük TSO heyeti ilk olarak, Organize Sanayi Sitesi Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu’nu ziyaret ettiler.

Karabük TSO Heyeti OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu’ndan Bartın OSB’de faaliyet gösteren fabrikalar, İstihdam sayısı ve yeni genişleme alanları hakkında bilgiler aldıktan sonra OSB’de bulunan fabrikaları ziyaret ettiler.

Karabük TSO heyeti OSB müdürlüğü ziyaretinin ardından, Karabük TSO eski Başkanı ve Mescier Demirçelik A.Ş. yöneticisi Mehmet Mescier’i ziyaret etti. Ziyarette Mescier Demirçelik A.Ş.’nin yeni yatırım alanları ve üretim sahası gezilerek bilgiler alındı.

Ardından Madeş firması yetkilisi İsmail Çakır ve Cihat Çakır ile Teklas Kauçuk firması ziyaret edilerek ürettikleri ürünler, istihdam, yeni yatırım alanları ve yapılan ihracatlar ve hakkında bilgiler alınırken konteyner limanı ihtiyacı hakkında görüşler masaya yatırıldı.

Karabük heyeti son olarak bölgenin dünyaya açılan kapısı Bartın limanı ziyaret ederek liman müdürü Birol Demirkoparanoğlu'ndan limanın kapasitesi, günlük ve yıllık hacimler hakkında bilgiler alındı.

Karabük TSO heyeti daha sonra Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, oda projeleri ve çalışmaları hakkında karşılıklı istişarede bulundu.

Karabük TSO Başkanı Fatih Çapraz, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve yönetimine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.