Kalaycı 'Ülkemizin kazanımlarını yok edemeyecekler'

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Yılmaz ile birlikte Çakırkadı Köyü sakinleriyle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, 'Ne konuşurlarsa konuşsunlar. Ne tür ittifaklara girişirlerse girişsinler başaramayacaklar. Ülkemizin kazanımlarını yok edemeyecekler. Onlarda bunun farkında' dedi.

Kalaycı 'Ülkemizin kazanımlarını yok edemeyecekler'

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Yılmaz ile birlikte Çakırkadı Köyünde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretinde köy halkı tarafından karşılanan Kalaycı, köy köyün talep ve isteklerini dinledi. Kalaycı, köylerin istek ve taleplerine önem verdiklerini belirterek, gereken çalışmaların yapılacağını söyledi. Kalaycı, “Bu yolculuk bizim milletimize olan aşkımızın hikayesi. Ayrımız gayrımız yok. Gönülden gönüle çoğalan bir ak sevdamız var. Vatandaşlarımızın dertlerini yerinde dinlemek, hasbihal etmek daha güzel ve daha anlamlı oluyor. Hükümetimizin yaptığı çalışmaları birebir anlatmak ve Türkiye yüzyılı için AK Parti'mizin vizyonunu açıklamak bize gurur ve heyecan veriyor." dedi.

“Tüm teşkilatlarımız ile sahadayız”

AK Parti’nin tüm teşkilatları ile sahada olduğunu da ifade eden Kalaycı, “Haftanın 7 günü kentimizin bütün noktalarına ulaşmak için hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Yorulmak nedir bilmeden vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Çünkü AK Partili olmak demek milleti ile iç içe olmak demektir. AK Partili olmak demek, çok çalışmak demektir. Vatandaşlarımız da her şeyin farkında. Kimin hizmet üretip, kimin üretmediğini, kimin icraat yapıp, kimin iftira, karalama siyaseti yaptığını çok iyi biliyor. Biz de sözde değil, icraatta lider olan anlayışımızla geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sürdürmeye de devam edecek, ülkemizin son 20 yıldaki kazanımlarını koruması, hedeflerine ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

“İnsanımız her şeyin en iyisini hak ediyor”

AK Parti’nin hizmet odağında milletinin bulunduğunu kaydeden Kalaycı, “2002’den bu yana her şey ülkemiz için, her şey milletimiz için dedik, geceli gündüzlü çalıştık. İnsanımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Tüm bunları yaparken de ekonomimize ve birliğimize yapılan saldırılarla mücadelemizi sürdürüyoruz. Bize de görev olarak verilen desteği en iyi şekilde değerlendirip, ülkemiz için milletimiz için icraata dönüştürmeye de devam edeceğiz. 2002 yılından bu yana yaptığımız çalışmalarımız ortada. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığı 20 yılı geride bıraktık. Önümüzde de gidecek daha çok yolumuz var. 2023 seçimleri de bu noktada büyük önem arz ediyor. Bir yanda 2023, 2053 hedeflerine koşan AK Parti ve Cumhur ittifakı, diğer yandan tek ortak noktaları Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı olan düşmanlıkları olan partiler. Tek dertleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek, başka hedefleri yok.” şeklinde konuştu.

“Ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız”

Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracaklarını anlatan Başkan Kalaycı, “Hedefleri olmadığı da daha adaylarının olmamasından belli. Aday konusunda birbirlerini ikna edemeyenler, o adaylarını milletimize ikna ettirmeye nasıl çalışacak? Amaçları ülkemizin, milletimizin geleceği değil. Hedefleri kenti ikballeri. Başka amaçları yok. Hedefleri ülkemizin geleceği olsa, yabancı ülkelerde ekonomik baskı desteğinde koşmazlar. Mavi vatana, Libya’ya, Azerbaycan’a sahip çıkarlar. Amaçları ülkemizin huzuru olsa teröristlere cephe alırlar. Bir bakıyorsunuz PKK’ya bile laf edemiyorlar, FETÖ sevdalılarına umut vaat ediyorlar. Nerede ülkemizin aleyhine çalışan kim varsa ittifak içindeler. Amerika’da, İngiltere’de tefecilerle pazarlık halindeler. Ama milletimiz bunlara prim vermeyecektir. 2023 seçimlerinden de zaferle ayrılacak ve kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Emin olunsun ki, ülkemiz için yarınlar daha aydınlık olacak. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizi tek tek hedeflerine ulaştıracağız. Tek gayemiz, tek hedefimiz budur. AK Parti bu ülke topraklarında yaşayan insanlarımız için var olmuştur, olmaya devam edecektir” ifadesini kullandı.

“İstedikleri kadar konuşsunlar”

AK Parti’nin hizmet anlayışında olduğunu da kaydeden Kalaycı, “Bizi yolumuzdan döndürmek isteyenler olacaktır. Bizi karalamak isteyen, yapılan hizmetleri küçümsemeye çalışanlar daima olacaktır. Oluyor da. Yapacaklarını anlatmaktan yana, işleri güçleri yapılan eserleri, hizmetleri karalamak olan, ya da sahiplenmek olan bir muhalefete sahibiz. Ama biz onlara bakmayacağız. İstedikleri kadar konuşsunlar. Biz yapacaklarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Bizim boş işlerle kaybedecek enerjimiz yok. Bizim tüm enerjimizi vatanımıza, milletimize harcama yükümlülüğümüz var. Bize verilen oyların hakkını vermek, milletimizin yolunu aydınlatma görevimiz var. Ne konuşurlarsa konuşsunlar. Ne tür ittifaklara girişirlerse girişsinler başaramayacaklar. Ülkemizin kazanımlarını yok edemeyecekler. Onlarda bunun farkında. Çünkü biz de görüş ayrılığı yok. Biz de anlaşmazlık yok. Biz de gizli saklı yok. Çünkü sevdamız ülke sevdası. Sevdamız millet sevdası” ifadelerine yer verdi.