Kalaycı, selzede esnafları ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirci ile birlikte 1,5 ay önce yaşanan sel afetinde işyerleri zarar gören esnafları ziyaret etti.

Kalaycı, selzede esnafları ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirci ile birlikte 1,5 ay önce yaşanan sel afetinde işyerleri zarar gören esnafları ziyaret etti. Ziyaretinde esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak taleplerini dinleyen Başkan Kalaycı, afetin ardından iktidar ve devlet olarak seferberlik ilan ettiklerini ifade eden Başkan Kalaycı, hasar tespitlerinin giderilmesi içinde hızlı bir şekilde çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Bu kapsamda çalışmaların tamamlandığını ve bu konuda komisyon çalışmaları da tamamlandı ve rapor AFAD’a teslim edildi. Biz de hasarların bir an önce karşılanması için girişimlerimizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi.

“Devletin vatandaşının yanında olduğunu gösterdik”

Sel döneminde tarihte görülmemiş çalışmaların yapıldığını da aktaran Başkan Kalaycı, selin yaşanmaya başlanmasının ardından bakan yardımcılarımız hemen Bartın’a geldi. Bartın Irmağının yükselmesinin ardından da İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’da Bartın’a gelerek 1 hafta çalışmaları yerinde koordine etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da an be an telefonla bilgi aldı. Kamu kurumlarımızla birlikte selin izlerinin 1 hafta da giderdik. Devletin vatandaşının yanında olduğunu gösterdik. Çünkü AK Parti olarak milletimizin sorunlarını çözmek, daha güçlü ve güzel bir ülke oluşturmak ilk önceliğimiz. Devlet vatandaşı için vardır ve bu bağlamda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Selin izlerini sildik. Oluşan zararları da en kısa sürede halledilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Kimsenin şüphesi, endişesi olmasın. AK Parti iktidarda olduğu sürece çözüm vardır, hizmet vardır” diye konuştu.

Kalaycı, selzede esnafları ziyaret etti
Kalaycı, selzede esnafları ziyaret etti
Kalaycı, selzede esnafları ziyaret etti
Kalaycı, selzede esnafları ziyaret etti